Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs? Kiderült, mi van köztük!

Forrás: instagram.com/katasarka, Northfoto -
focimeccs Sarka Kata Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egyáltalán nem titkolózott, szelfit is készített a vasárnapi Magyarország–Andorra focimeccsen. Sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon miért izgult Kata a lelátón a csapatért, a műsorvezető azonban választ adott erre a kérdésre.

Eddig nem tudhattuk, hogy Sarka Kata olyan nagy focidrukker, hogy még ebben a hidegben is képes kilátogatni a válogatott meccsére. A műsorvezető büszkén szelfizett is a lelátóról, mielőtt elkezdődött volna Magyarország és Andorra összecsapása.

Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs ? Forrás: instagram.com/katasarka, Northfoto

A szokatlan fotó láttán sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon miért fagyoskodik Sarka Kata – akinek a külseje is megváltozott kicsit – a stadionban? Többek szerint talán az egyik focistának, vagyis Dzsudzsák Balázsnak lehet köze ehhez a hirtelen jött focilázhoz, amivel nem is tévednek akkorát. Kata nemcsak a Facebookon, de az Instagramon is jelezte a focistának, hogy ő ott van, amire Dzsudzsi kommentben 4 csókjellel reagált. Természetesen ez a kommentelők figyelmét sem kerülte el, így Sarka Kata kénytelen volt magyarázatot adni.

Sarka Kata és Dzsudzsák Balázs? Micsoda páros lennének! Forrás: Instagram/Sarka Kata

„A kisfiam az egyik legnagyobb Dzsudzsák Balázs-rajongó, ő kérte, hogy menjünk ki a meccsre, és miatta fagyoskodtam én is kilencven percen át” – mondta a Borsnak Kata, arra viszont nem kívánt reagálni, hogy Balázs segített-e a jegyvásárlásban.

„Tény, régóta ismerjük egymást, nagyon jóban vagyunk, és Dávidkával is nagyon kedves.

A meccs után is készíthettünk vele fotókat, ekkor láthattak. De még mielőtt találgatások kezdődnének: úgy semmi közöm Balázshoz” – mondta még Kata, aki azt is elismerte, hogy nyáron együtt utazott a focistával egy repülőn. „Igen, ez is igaz. De ez tényleg csak véletlen volt. Augusztusban a szüleimmel és a gyerekekkel voltunk kint, és visszafelé ő is azzal a járattal jött. Egy barátjával utazott. Egyébként többször is találkoztunk már. Először, ha jól emlékszem, a Játékkészítőn” – árulta el Kata.

Hajdú Péter: "Mi együtt mindörökre összetartozunk"

Régóta nem hallottuk hírt arról, hogy is állnak a házassági válságuk megoldásában Hajdú Péterék, de az biztos, hogy a gyerekek az édesapjukkal is sok időt töltenek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.