Hajdú Péter: "Mi együtt mindörökre összetartozunk"

Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta nem hallottuk hírt arról, hogy is állnak a házassági válságuk megoldásában Hajdú Péterék, de az biztos, hogy a gyerekek az édesapjukkal is sok időt töltenek. 

Az biztos, bárhogy is alakul majd a szülők élete, Hajdú jó apja marad a gyerekeinek, hiszen szemmel láthatóan odáig van Noncsiért és Dávidért.

Megszületett Agócs Judit babájahttp://www.life.hu/csalad/20161113-megszuletett-agocs-judit-babaja-a-szineszno-42-eves.htmlNéhány napja, 42 évesen hozta világra gyermekét Agócs Judit színésznő. A baba édesapja Szulák Andrea exe, Gyarmati Gábor. Ám a pár még akkor szakított, amikor Judit várandós volt első babájával. Család--Pink második gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20161112-masodik-gyermeket-varja-pink-enekesno.htmlAz énekenső az Instagramon tudatta rajongóival az örömhírt: megmutatta hatalmas pocakját.CsaládOrigoVajna Timi: "Andy rögtön szeretné a babát"http://www.life.hu/csalad/20161111-andy-vajna-es-vajna-timi-jovore-kisbabat-szeretnenek.htmlLehet, hogy ez lesz Vajna Timi utolsó szépségversenye? Az idei évre van már csak licence, még gondolkodik rajta, jövőre folytatja-e. De nem ez az egyetlen dolog, amiben komoly döntést kell hoznia.Család--Hollywoodi szülők és fura gyereknevelési szokásaikhttp://www.life.hu/csalad/20161111-hollywoodi-szulok-meglepo-gyereknevelesi-szokasai.htmlA gyereknevelés az egyik olyan téma, amiről mindenkinek megvan a véleménye, és amivel kapcsolatban mindenki okosabbnak és tapasztaltabbnak gondolja magát a másiknál. Az alábbi hollywoodi anyukáknak és apukáknak azonban mondhat bárki bármit, csak a számukra legszimpatikusabb elvek mentén hajlandóak nevelni gyerekeiket. CsaládNorthfotoKiss Tibinek meglepő kérdést tett fel a kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20161111-kiss-tibinek-meglepo-kerdest-tett-fel-a-kisfia-armin.htmlNégy évvel ezelőtt lett családapa Kiss Tibi, ami nagyban megváltoztatta a zenész életét. Azóta arra fókuszál, hogy minél több időt tudjon otthon tölteni. A zenész szerint az első perctől érezte az apasággal járó felelősséget, és igyekszik úgy nevelni a gyermekeit, hogy ne legyenek köztük tabutémák. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoGyilkos vagy áldozat? Valóban felmenthető a ceglédi anya a tette alól?http://www.life.hu/csalad/20161107-cegledi-gyermekgyilkossag-valoban-az-edesanya-az-aldozat.htmlFelmenthető-e a tette alól az a ceglédi anya, aki néhány nappal ezelőtt megölte másfél éves kisfiát? Hol kezdődik a környezet, és hol a személy felelőssége? És a nagy kérdés: valóban gyermekgyilkos az anya, vagy sokkal inkább áldozat? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.