Férje nem engedi, hogy a műsorvezető a volán mögé üljön.

A 30 éves műsorvezető temperamentumos viselkedését már jól ismerjük a tévéből, ám mint kiderült, a magánéletében is hasonlóan éli a mindennapjait. Sajnos ennek olykor árnyoldalai is vannak, legutóbb egy autóbaleset lett a vége Vivien féktelen indulatainak.

Mádai Vivien és párja, ZoltánForrás: természetesen Te csapata

A fiatal sztárt vezetés közben érték rossz hírek, amik nagyon felhúzták, emiatt nem koncentrált a közlekedésre. Egy óvatlan pillanatban elrántotta a kormányt, és koccanásos balesetet okozott. Szerencsére senkinek nem esett baja, de Vivi ebben a pillanatban megértette, hogy muszáj megtanulnia kezelni az érzelmeit, mert ez nem csak rá, hanem a környezetére is veszélyes.
Kisfia, Zénó születése óta sokat javult a helyzet, ha vele utazik, igyekszik még annál is jobban odafigyelni, mint egyébként.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

„Szinte kínosan odafigyelek a KRESZ-táblákra, és a jelzőlámpákra. Sosem szegem meg a szabályokat."- mesélte a hot!Magazinnak.

Ettől függetlenül férje szinte sosem engedi, hogy Vivien az ő autóját vezesse. Ha hárman mennek valahová, akkor mindig Zoli vezeti az autót.