Ada ismét munkát kapott az RTL Klubtól

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
Pintér Adrienn Ada RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Szabó Zsófi érkezése után nem sokkal Pintér Adrienn, a Reflektor akkori háziasszonya távozott a csatornától, mivel nem volt szükség két hasonló tematikájú műsorra. Most viszont ismét állást kapott. Ada a tavasszal induló Házasság első látásra című párkereső show egyik szerkesztője lett.

"Másfél hónapja kezdtünk, a szereplők kiválasztásában veszek részt. Érdekes munka, férfiakat és nőket faggatunk, elemzünk tudományos módszerekkel, hogy végül megtaláljuk nekik a legmegfelelőbb párt. Az egymásnak kiválasztottak majd csak az oltár előtt ismerhetik meg egymást, ismeretlenül kell összeházasodniuk, majd négy hét múlva eldönteniük, hogy együtt maradnak-e – mesélte Ada a Borsnak.

Ada Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Semmilyen harag nem volt bennem, amikor megszűnt a Reflektor, hiszen ez maximum a tévénézőknek volt újdonság, mi már tudtuk jó előre. Ez egy ilyen szakma, folyamatosan változik a műsorstruktúra. Ezért is kezdtem el annak idején edzőnek tanulni" – magyarázta a tévés.

"Nem tudom, hogy szeretnék-e műsort vezetni még, nem szoktam olyasmin gondolkozni, hogy milyen jó lenne, ha valami egészen más történne velem, mint ami most van. Mindig csak másra és másra vágyni nem jó, és egyébként sem akartam soha mindenáron képernyőn lenni" – mondta Ada, aki szívesen ment vissza dolgozni egykori kenyéradójához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.