Így tette tönkre az esküvőt a szerető

esküvő videó szeretők botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a ghánai menyasszony sosem fogja elfelejteni, hogyan is zajlott az a bizonyos nagy nap. 

Az ara éppen ki akarta mondani a boldogító igent, amikor megjelent egy nő, méghozzá azt állítva, hogy ő a leendőbeli férjének a szeretője. De ez még semmi! Az asszony ugyan olyan ruhát viselt, mint az ara - írja a Mirror.

Miután a szerető csúnyán lehordta a férjjelöltet, távozott a helyszínről. A nő az előtérben egy verekedést is kiprovokált, de hogy az kik között zajlott le, nem tudni. A hírekből sajnos nem derült ki, hogy végül megtörtént-e a lagzi, mindenesetre mozgalmas nap lehetett a pár számára.

Futóverseny közben meghalt válogatott futballistahttp://www.life.hu/news/20161121-futoverseny-kozben-meghalt-a-volt-costa-rica-i-valogatott-futballista.htmlFutóverseny közben összeesett és meghalt Gabriel Badilla, a Costa Rica-i labdarúgó-válogatott volt játékosa.News--Szögre lehet akasztani a télikabátot: akár 18 fok is lehet!http://www.life.hu/news/20161121-idojaras-melegfronti-hatas-18-fok-is-lehet-a-homerseklet.htmlFolytatódik a gyönyörű idő, ami a hétvégén elkezdődött. Télikabátra semmiképpen nem lesz szükség, napszemüvegre annál inkább! News--Gyászhír: 18 évesen elhunyt a fiatal magyar sportolóhttp://www.life.hu/news/20161120-horvath-nikolett-kezilabdazo-elhunyt-18-evesen-tavozott-a-fiatal-magyar-sportolo.htmlElhunyt Horváth Nikolett, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda-akadémia irányítója. Az egyesület saját Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt. A lány 18 éves volt.News--Megúszhatja a börtönt a tanárnő, aki terhes lett 13 éves diákjátólhttp://www.life.hu/news/20161118-meguszhatja-a-bortont-a-tanarno-aki-terhes-lett-13-eves-diakjatol-alexandria-vera.htmlAlexandria Vera texasi tanárnő 2015 szeptemberétől viszonyt folytatott 13 éves diákjával. A nőt letartóztatták és vádat emeltek ellene.NewsOrigoÖrömhír: újra visszatér a tavaszi napsütéshttp://www.life.hu/news/20161118-visszater-a-tavaszi-ido.htmlVégre annyi borús és esős nap után újra visszatér a tavaszias időjárás! Kiélvezhetjük a nap langyos sugarait, talán még utoljára! News--Férgeket etetnek a rosszul teljesítő dolgozókkalhttp://www.life.hu/news/20161117-ferget-kell-ennie-annak-aki-nem-dolgozik-rendesen.htmlSajátos motivációt vetett be egy cég Kínában. Az undorító rituálé alól még a várandós nőt sem mentették fel. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.