VV8 - Tiv Tivy: "Leszerepeltem, de csinálni kellett a show-t"

ValóVilág 8 VV Krisztián VV Tivy ValóVilág8 VV Gina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érthetetlen, de közel 30 ezren voltak kíváncsiak a ValóVilág8 legutóbbi kiesőjének, Tiv Tivynek a Facebookra feltöltött videójára. Azt, hogy vajon hol voltak ők, amikor rá kellett volna szavazni, nem tudni, de valószínűleg nem csak azok követték az élő bejelentkezést, akik szimpatizálnak a fiúval, hanem azok is, akik szörnyülködni szerettek volna. 

"Alpári, gusztustalan nők voltak a villában. Utólag nem bántam meg, hogy rondán beszéltem a Ginával. Aljas és kétszínű ember, és durván keveri a lapokat. Alapjáraton tisztelem a nőket, de csak az olyanokat, akikben van tartás. Vagány, ha egy nő iszik, de akik egy üveg piát 10 perc alatt bepuszilnak és folyásos bugyikat hagynak szét, az nekem az nagyon 'degradál'" - fejtette ki véleményét.

"Leszerepeltem, de csinálni kellett a show-t, nézettséget kellett kreálni. Nem így nyomom az életben, pörgetni kellett a bolond élő show-t, és már nem ostor, hanem huzallábam van. Szerintem 5 év múlva is emlékezni fog mindenki" – tette hozzá majd Krisztiánt, aki győzesként tért vissza a párbajukról, is megemlítette. Elmondta, nehezményezi, hogy egykori villatársa féregnek hívta.

Autóbalesetet szenvedett Várkonyi Andrea http://www.life.hu/sztarok/20161123-varkonyi-andrea-televizios-musorvezeto-autobalesetet-szenvedett.htmlAz Árpád híd budai hídfőjénél ütközött kedden kora este a műsorvezető. Párja, Bochkor Gábor azonnal a helyszínre sietett. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVallomás! Így érez Gesztesi Claudia iránthttp://www.life.hu/sztarok/20161117-gesztesi-vallomasa-claudiarol-orul-a-boldogsaganak-de-sajnalja-hogy-nem-mellette-elte-meg.htmlA színész a Csisztu24 című műsorban cáfolta a szóbeszédet, hogy még mindig nincs túl Liptai Claudián. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMici feneke megsínylette az anális szexet (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161116-valovilag-mici-es-krisztian-analis-szexe-seruleshez-vezetett.htmlAhogy megírtuk, kemény anális szexet nyomatott a villában Krisztián és Mici. Az aktus azonban nem ért véget kellemetlenségek nélkül: a lány feneke megsérült. TV + Sztárok--Ördög Nóri: "Alexának adtam volna a fődíjat"http://www.life.hu/sztarok/20161113-a-tv2-star-academyben-ordog-nora-padar-alexandra-adta-volna-a-fodijat.htmlÖrdög Nóri a Star Academy fináléját követően értékelte a Tv2 nagyszabású reality-tehetségkutatóját. A műsorvezető még azt is elárulta, szerinte kinek kellett volna nyernie a műsort.TV + Sztárok--Így vettek búcsút az X-Faktor mentorai Leonard Cohentől http://www.life.hu/sztarok/20161113-az-rtl-klub-x-faktoraban-toth-gabi-es-gaspar-laci-az-elhunyt-leonard-cohen-hallelujah-dalat.htmlA hét egyik legszomorúbb híreként számoltunk be arról, hogy elhunyt a már életében legendásnak számító Leonard Cohen. A 82 éves zenész-dalszerző-költő-énekes halála mellett az X-Faktor stábja sem ment el szó nélkül, a mentorok bevonulásakor Tóth Gabi és Gáspár Laci az egyik legismertebb Cohen-dalból, a Hallelujah-ból énekelt részletet. TV + Sztárok--Ma véget ér a Sztárban sztár - Ki érdemli meg leginkább a győzelmet?http://www.life.hu/sztarok/20161113-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-vereb-tamas-kocsis-tibor-muri-eniko-es-nagy-adri-versenyez.htmlVasárnap este véget ér a TV2 legszórakoztatóbb műsora, a Sztárban sztár. A döntőben négy énekes versenyez egymással: Veréb Tamás, Kocsis Tibor, Muri Enikő és Nagy Adri. Te kit szeretnél nyertesnek? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.