Érthetetlen, de közel 30 ezren voltak kíváncsiak a ValóVilág8 legutóbbi kiesőjének, Tiv Tivynek a Facebookra feltöltött videójára. Azt, hogy vajon hol voltak ők, amikor rá kellett volna szavazni, nem tudni, de valószínűleg nem csak azok követték az élő bejelentkezést, akik szimpatizálnak a fiúval, hanem azok is, akik szörnyülködni szerettek volna. 

"Alpári, gusztustalan nők voltak a villában. Utólag nem bántam meg, hogy rondán beszéltem a Ginával. Aljas és kétszínű ember, és durván keveri a lapokat. Alapjáraton tisztelem a nőket, de csak az olyanokat, akikben van tartás. Vagány, ha egy nő iszik, de akik egy üveg piát 10 perc alatt bepuszilnak és folyásos bugyikat hagynak szét, az nekem az nagyon 'degradál'" - fejtette ki véleményét. 

"Leszerepeltem, de csinálni kellett a show-t, nézettséget kellett kreálni. Nem így nyomom az életben, pörgetni kellett a bolond élő show-t, és már nem ostor, hanem huzallábam van. Szerintem 5 év múlva is emlékezni fog mindenki" – tette hozzá majd Krisztiánt, aki győzesként tért vissza a párbajukról, is megemlítette. Elmondta, nehezményezi, hogy egykori villatársa féregnek hívta.