Jósállat mondta meg, ki nyeri a ValóVilágot

VV Vivien Gáspár Győző BeleValóVilág VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a nézők, de a BeleValóVilágban Győzike is azt latolgatta, vajon ki megy vissza a villába vasárnap este. Ehhez még egy jósállat segítségét is igénybe vette. A malacka azonban nem csak a hármas párbaj győztesét tippelte meg, ő más azt is tudni véli, ki lesz a végső győztes. 

Egy malacka is vendégeskedett a BeleValóVilágban. Győző a kis állatra komoly feladatokat bízott, a kisdisznó előbb azt jósolta meg, ki tér vissza vasárnap este, majd azt is, hogy ki nyeri néhány hét múlva a 36 milliót. Nos, a jósmalac szerint ma este Dávidnak lesz oka örülni, a végső győzelem azonban nem az övé lesz, hanem Viviené.

A jósmalac szerint Vivien nyeri a ValóVilágot Forrás: rtl.hu

Mici, Zsolti vagy Dávid? - Ki térjen vissza a villába?http://www.life.hu/sztarok/20161127-valovilag-mici-zsolti-vagy-david-nyerje-a-parbajt.htmlA ValóVilágok történetében vasárnap este láthatunk először hármas párbajt. Ez azt jelenti, hogy Mici, Zsolti és Dávid közül csak egyikük térhet vissza a villába. Az előzetes szavazásállás szerint valaki nagyon lemaradt, a különféle oldalak kommentelői pedig nem győznek kardoskodni kedvencük mellett. TV + Sztárok--Mici, Zsolti vagy Dávid? - Ki térjen vissza a villába?http://www.life.hu/sztarok/20161127-valovilag-mici-zsolti-vagy-david-nyerje-a-parbajt.htmlA ValóVilágok történetében vasárnap este láthatunk először hármas párbajt. Ez azt jelenti, hogy Mici, Zsolti és Dávid közül csak egyikük térhet vissza a villába. Az előzetes szavazásállás szerint valaki nagyon lemaradt, a különféle oldalak kommentelői pedig nem győznek kardoskodni kedvencük mellett. TV + Sztárok--Coming outja miatt eshet ki Mici a ValóVilágból (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161127-valovilag8bol-vv-mici-prostimultja-miatt-eshet-ki.htmlRettentő kínos helyzetben került a párbaja előtt VV Mici. A lány éppen Krisztiánt elégítette ki, amikor a fiú faggatni kezdte. A szőkeség bevallotta: valóban szexelt már pénzért, hozzátette, már megbánta, de a múlton nem tud változtatni. TV + SztárokOrigoItt folytatnák Sebestyén Balázsékhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-a-radio1en-folytatnak-sebestyen-balazsek-a-morning-showval.htmlAhogy arról tegnap hírt adtunk, videoüzenetben jelentkezett be a Facebookon Sebestyén Balázs, szavaiból arra lehetett következtetni, pontosan tudják, hol folytatják tovább rádiós munkájukat. TV + SztárokOrigoKözokirat-hamisítás miatt ítélték el Jordán Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20161123-jordan-adel-szineszno-edesanyja-a-kossuth-dijas-lazar-kati-rokkantkartyajaval-parkolt-eliteltek.htmlAhogy már írtunk róla, édesanyja, a Kossuth-díjas Lázár Kati rokkantkártyájával parkolt Jordán Adél. A színésznő lebukott, közokirat-hamisítás miatt eljárás indult ellene, és bíróság elé kellett állnia. TV + Sztárok--Morning Show-ügy: Már tudhatják Balázsék, hol folytatják továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20161123-sebestyen-balazs-oromhirt-jelentett-be-lehet-hogy-tudjak-hol-folytatodik-a-morning-show.htmlVideóüzenetben jelentkezett be a Facebookon Sebestyén Balázs. Bár a műsorvezető semmi konkrétumot nem mondott, a szavaiból arra lehet következtetni, pontosan tudják, hol folytatják tovább rádiós munkájukat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.