Mindent megtett Vivi azért, hogy számára kedvezően érjen véget a párbaj. Nem akarta, hogy Zsolti távozzon a műsorból, ezért varázslónak öltözött és szalonnákkal tartott szeánszot az udvaron.

Tőle telhetően minden elkövetett Vivi azért, hogy Zsolti ne essen ki a ValóVilág hármas párbajában. Kezdetben csak idegesen járkált a villában, aztán elhatározta, hogy az égiek segítségét kéri. Ehhez először is beöltözött varázslónak, majd kiválasztotta áldozatát.

VV Vivi varázsolt: szalonnával próbált befolyásolni a párbaj eredményétForrás: RTL Klub

Gina mellett döntött, akit nem is kellett különösebben kérlelni; a lány egyből belement a furcsa játékba (nagyon unatkozhatnak már odabent). Vivi ezután hozzálátott a megfelelő körülmények kialakításához. Telepakolta az udvart evőeszközökkel, amik szerinte antennaként funkcionáltak, vagyis ezen keresztül tudnak kapcsolatba lépni vele a földön túli hallgatói. Az evőszközöket pedig szalonnadarabokkal rakta körbe, de hogy miért, azt maga sem tudja. "A szalonnák pedig... hát ebbe nem mennék bele, hogy ennek milyen jelentősége van, mert tulajdonképpen én sem tudom" - magyarázta Vivi, aki ezután bevezette az áldozatot a szeánsz helyszínére. Vivi megkezdte a meditációt, könyörgést, hogy Zsolti maradjon a játékban, a fiúk pedig bentről biztatták őket, na nem azért, mert hittek a szertartásban, csak szerettek volna még szórakozni rajtuk.