Kiakadtak Claudia rajongói. A népszerű műsorvezető a Facebookon buzdította szavazásra követőit, hpgy Panka lánya nyerje meg a DigiSporton a Nap Hőse vetélkedőt. A sorozatban fiatal sportolókat mutatnak be.

"A nyilvános oldalamon nem szoktam kérni de most az anyai vénám felül írja ezt. A DigiSporton megy egy sorozat a Nap Hőse címmel. Fiatal sportolókat mutat be. Ezen a héten Panka is köztük van. Ha megnézitek és tetszik nektek szavazzatok! Persze a többi sportolónak is nagyon szurkolok! Köszönöm" - írta hivatalos rajongói oldalán Liptai, aki a linket is megadta Panka bemutatkozófilmjéhez.

Liptai Claudi és Gesztesi PankaForrás: Facebook/ Liptai Claudia

A legtöbb rajongó őrülten szavazni kezdett, és folyamatosan helyzetjelentést adtak arról, hogy hogy áll a verseny, mennyivel növelték a szavazatokat. Voltak azonban olyanok, akik támadni kezdték Liptait, hogy nem tisztességes felhasználnia a népszerűségét azért, hogy kislánya megnyerje a 12x100.000 Ft-os öszöndíjat. Voltak akik azt firtatják, mennyi esélye van így egy vízvezetékszerelő vagy egy orvos gyerekének, ahol a szülők nem rendelkeznek ekkora támogató táborral. Mások azt feszegetik, hogy Liptainak ezt a felhívást a privát oldalán kellett volna posztolnia.


Kétség sem fér hozzá, hogy Gesztesi Panka a bemutatkozó filmjéből egyértelműen kiderül, hogy a kislány egy elragadó személyiség, és szorgalmával, kitartásával csodálatos eredményeket ért el sportágában.

A Bors megkereste Liptai Caludiát, de a műsrovezető nem kívánk reagálni a cikkre.