gyerekorvos illemtan orvosi rendelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyerekorvosnak elege lett abból, hogy a szülők nem tudnak viselkedni, így kifüggesztett egy szabályzatot az alapvető illemekről.

Általában arról szólnak a hírek, hogy az egészségügyben milyen problémák vannak, milyne rosszak a feltételek, nincs elegendő felszerelés, kevés az orvos, és akik vannak azok sem kedvesek. Most azonban egy kicsit belebújhatunk a másik oldal szerepébe is, mert

egy gyermekorvos doktornőnél felvállaltan elszakadt a cérna.

Illemre tanítja egy doktornő a betegeket Forrás: Dr. Huszti Katalin

"Tisztelt Szülők!

A mi és az Önök gyermekeinek nem

s...ge, hanem popsija van, nem

f...nak, hanem hasmenésük van, nem

f....nak, hanem szélgörcsük van, és nem taknyosak, hanem náthásak! Tisztelettel kérem, hogy mielőtt bejönnek a rendelőbe vegyék le a sapkájukat, és köszönjenek. A megszólítás nem Huszti és Verbényi legyen, hanem kérem hozzátenni, hogy doktornéni és doktorbácsi." - tudta meg a BuzzBlog

Köszönöm megértésüket, Boldog új évet kívánok!"

Sokan jót nevetnek a kiíráson és viccesnek találják, de azért elképesztő, hogy sokak számára problémát jelent normálisan beszélni, esetleg köszönni. Az pedig egy másik problémát vet fel, hogy hogyan várjuk el a jövő felnőttjeitől a tiszteletteljes beszédet és viselkedést, ha már a szülők sem képesek példát statuálni a kicsik számára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.