Kiderült, Szabó Zsófi mit gondol Hosszú Katinkáról

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi példakép Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb ember csodálja Hosszú Katinkát, hiszen elképesztő eredményeket ér el minden versenyen. Már szinte számon sem lehet tartani érmei számát, és az a kitartás sem utolsó, amivel a felkészülést és a versenyeket végigviszi. Éppen ezért nagyon sokan tartják őt példaképnek, most pedig megtudhattuk azt is, Szabó Zsófi hogy vélekedik az úszóklasszisról.

Rengeteg éremmel gazdagodott Hosszú Katinka a windsori vb-n is, fáradhatatlanul küzdött a legjobb eredményekért. Az úszónő bárki számára szolgálhat pozitív példaként, hiszen nála jobban senki nem tudja, mit jelent a kitartás.

Szabó Zsófi elárulta véleményét Hosszú Katinkáról Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Nem hiába szeretik annyian itthon is Katinkát, a legtöbb embert büszkeséggel töltik el az úszónő eredményei. Nemrég azt is megtudhattuk, Szabó Zsófi mit gondol Hosszú Katinkáról és teljesítményéről. A színésznő Facebook-oldalán osztotta meg a véleményét, és kiderült, ő maga is igazi példaképnek tartja a klasszist.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.