Szakadékba zuhant és szörnyethalt a net egyik legutáltabb férfija

vadász vadállat állatorvos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luciano Ponzetto nevét körülbelül egy évvel ezelőtt ismerte meg a világ. A férfi büszkén pózolt az általa legyilkolt állatok mellett, a képeket pedig meg is mutatta a közösségi oldalain.

A Mirror adta hírül, hogy szakadékba zuhant és szörnyethalt az a vadász, Luciano Ponzetto, aki kis túlzással az internet egyik leggyűlöltebb embere volt. Az 55 éves állatorvos madarakra vadászott Olaszországban, amikor 2200 méterről lezuhant, és szörnyethalt. Nem árulunk el nagy titkot, hogy a net népe Ponzettót nem siratja, sokan azt kommentelték a hírhez, hogy ilyen a karma.

Stohl András vallomása: "Érdemes-e hazugságokba bonyolódni?"http://www.life.hu/sztarok/20161215-stohl-andras-a-hazassagi-leckek-kozephaladoknak-cimu-komediaban-a-central-szinhazban.htmlÉlete egyik legbonyolultabb színházi szerepére kélszül Stohl András. A színész karácsonytól házassági tanácsokat ad a Centrál Színház új darabjában és úgy érzi, mintha a produkció segítségével a saját történetét is feldolgozná. TV + SztárokOrigoMegható vagy komikus? Így posztolnak kedvenc celebjeinkhttp://www.life.hu/sztarok/20161211-schobert-norbi-rubint-reka-kasza-tibor-sarka-kata-legerzelmesebb-facebook-posztjai.htmlBiztosan veled is előfordult már, hogy egy érzelmesnek szánt mondatodat, vallomásodat, esetleg posztodat mások csöpögősnek találták, és megmosolyogták. Hát igen, az, hogy hol húzódik a határvonal az érzelemgazdagság és a giccs között – az esztétika szakosok ezt biztosan gyorsan cáfolnák – sokszor ízlés kérdése. Topcelebjeink bejegyzései pedig igazán bőven adnak okot mosolyra és könnyekre, hiszen nap mint nap megosztják velünk lájkvadász posztjaikat legbensőbb érzéseiket. TV + Sztárok--Spirituális dallal hódítaná meg az Eurovíziót Csondor Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161209-csondor-kata-spiritualis-dallal-hoditana-meg-az-euroviziot.htmlCsondor Kata, szinkronszínésznő mostanában az éneklésre helyezte a hangsúlyt. Spirituális témával szeretné megfogni a magyarokat, hogy őt küldjék Kijevbe, az Eurovízióra. Kata a Life.hu-nak elmondta, miért ezt a témát gondolta igazán nyerőnek. TV + SztárokOrigoPornóvideóját tette közzé a neten a kirúgott X-faktoros (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161213-petics-kristof-sajat-szexvideot-tett-kozze-az-instagramon.htmlPornográf videót töltött fel az Instagramra az X-Faktorból az agresszív viselkedése miatt kirúgott Petics Kristóf. A fiú egy nála 5 évvel idősebb lánnyal szexel a felvételen (miközben a torkát szorongatja), és bár a genitáliák nem látszanak, a tartalom egyértelmű. TV + SztárokOrigoNagy Ervin az ismertség előnyeiről beszél - Így küzd a mellrák ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-nagy-ervin-a-mellrak-ellen-kuzdo-alapitvany-nagykovete.htmlA mellrák ellen küzdő alapítvány nagykövete Nagy Ervin, aki egy jótékonysági eseményen adott interjút a Life.hu riporterének. A színész ennek kapcsán az ismertség előnyeiről beszélt, amit az alábbi videóban meg is hallgathatsz. TV + SztárokOrigoVV8: Ma este párbaj - Vivien vagy Dávid kerüljön a fináléba?http://www.life.hu/sztarok/20161209-vv-vivien-es-vv-david-penteken-este-parbajozik.htmlKét teljesen különböző karakter csap össze ma este a ValóVilág stúdiójában. Az egykori orvostanhallgató, Dávid és a sokak által flúgosnak tartott Vivien közül csak az egyikük lehet finalista. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.