Veszély: narancssárga riasztást adtak ki ónos eső miatt

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
veszély ónos eső riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy baleset történt hétvégén a csúszós utak miatt. Érdemes minél nagyobb odafigyeléssel közlekedni, főként azért mert vasárnap este újabb riasztást adtak ki: ónos esőre figyelmeztetnek.

Főként az észak-dunántúli területekre adtak ki narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést ónos eső veszélye miatt vasárnap este. Tartós csapadékra kell számítani ezeken a területeken, ami a reggel és délelőtti órákban biztosan megnehezíti a közlekedést, ezért nem árt a szokásosnál körültekintőbben vezetni.

Ónos eső nehezíti a közlekedést Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Pontosan Győr-Moson-Sopron megyére adtak ki másodfokú figyelmeztetést. Szintén az ónos eső veszélye miatt Baranya, Fejér, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. A Dunántúl nyugati, délnyugati felében eleinte ónos eső, vagy fagyott eső, majd északkelet felől egyre inkább hó valószínű. Az ország egyéb részein továbbra is kialakulhat hószállingózás, kisebb havazás - írja az MTI.

Gyászol a világ! Szívrohamban hunyt el Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161219-gabor-zsazsa-99-eves-magyar-szarmazasu-szineszno-szivrohamban-hunyt-el.html99 éves korában távozott az élők sorából Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi színésznő. A hírek szerint a díva szívrohamban hunyt el. News--Gyönyörű modellre cserélte feleségét a híres focista, David Ginolahttp://www.life.hu/news/20161218-modellere-cserelte-a-feleseget-25-ev-utan-egy-focista.htmlDavid Ginola 25 év után cserélte le a feleségét, méghozzá egy fiatal modellre. A hírek szerint a férfi már el is költözött otthonról. NewsAFPGyanús csomag miatt kiürítették a karácsonyi vásárt a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20161218-gyanus-csomag-miatt-kiuritettek-a-karacsonyi-vasart-a-bazilikanal-szent-istvan-ter.htmlA Szent István teret kiürítették, a készenléti rendőrök vizsgálják a csomagot. News--Bármelyik pillanatban szülhet a ceglédi nő, aki megölte másfél éves kisfiáthttp://www.life.hu/news/20161218-mindenoras-terhes-a-cegledi-no-aki-megolte-masfel-eves-kisfiat.htmlB. Mónikát a tököli rabkórház szülészetén tartják fogva, mindenórás terhes. A nő október 30-án ölte meg kisfiát, a másfél éves Danikát.NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoA hópelyhek a tél legcsodálatosabb díszei! Fotók!http://www.life.hu/news/20161217-elkepeszto-makrofotok-hopelyhekrol.htmlNagyon nehéz közelről megcsodálni egy-egy hópelyhet, pedig sokkal több fajtájuk van, mint gondolnánk. Lélegzetelállító fotósorozat készült a hópelyhek gyönyörű típusairól. News--Egy idős férfi ágyában leltek rá az eltűnt 7 éves ceglédi kislányrahttp://www.life.hu/news/20161217-66-eves-ferfi-molesztalta-a-7-eves-kislanyt.htmlCsütörtökön tűnt el Cegléden a 7 éves kislány, amikor az 5 éves húgáért indult az óvodába. A rendőrök végül egy közeli nyugdíjas férfi ágyában találták meg a kislányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.