Elhunyt Dick Latessa színész

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jemal Countess -
halál Dick Latessa News Esküdt ellenségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
87 éves korában elhunyt a hollywoodi színész, Dick Latessa, az Esküdt ellenségek című sorozat egyik sztárja. 

Dick Latessát leginkább a sorozatok rajongói ismerhetik: játszott az Esküdt ellenségekben, a Maffiózókban, és szerepelt olyan nagyjátékfilmekben, mint a Stigmata és az Alfie.

Dick Latessa Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jemal Countess

A férfi 1929-ben született, ám nem a színészkedés volt az eredeti szakmája: hivatásos katona volt. 1959-ben New Yorkba költözött, itt kezdett el színpadi színészként dolgozni. Színpadon szerepelt a Hajlakk musical változatában, 2003-ban pedig Tony-díjjat kapott.

A mai napig aktív volt: egy Odd Mom Out című sitcomban szerepelt 2015--ben.

Valószínűleg megtalálták a meggyilkolt sztár, Lisa Marie Neagle holttestéthttp://www.life.hu/news/20161221-a-rendorseg-megtalalhatta-lisa-marie-neagle-holttestet.htmlValószínűleg a meggyilkolt Lisa Marie Neagle holttestét találhatta meg a rendőrség. A tévésztár a hétvégén tűnt el, maradványaira egy kertben bukkantak rá, elásva. A gyilkosság indítékáról egyelőre semmit nem tudnak. News--Lezárták a Király utcát: egy férfi robbantással fenyegetőzötthttp://www.life.hu/news/20161221-robbantas-fenyegetett-egy-ferfi-lezartak-a-kiraly-utcat.htmlKedd éjjel a rendőrség kénytelen volt lezárni a Király utcát a Káldy Gyula utca és a Deák tér között ugyanis egy 35 éves férfi robbantással fenyegetőzött. A tűzszerészek átvizsgálták az illető autóját. NewsOrigoHatalmas robbanás egy mexikói piacon: 27 halott, 70 sérülthttp://www.life.hu/news/20161221-nagy-ereju-robbanas-tortent-egy-mexikoi-pirotechnikai-piacon-sokan-meghaltak.htmlNagy erejű robbanás történt kedden egy mexikói pirotechnikai piacon, a legfrissebb hírek szerint detonációban legalább 27-en haltak meg, és több mint hetvenen megsérültek - jelentette a helyi média. News--Megtréfálták Obama elnököt: vicces fotó készült! http://www.life.hu/news/20161220-barack-obama-trefa-a-szemelyzete-verte-at-az-amerikai-elnokot.htmlRendesen megtréfálta Obama elnököt a Fehér Ház személyzete karácsony alkalmából. A pillanatot szerencsére meg is örökítették. News--Nem Magyarországon, hanem Marilyn Monroe mellett nyugszik majd Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/news/20161220-gabor-zsazsa-valoszinuleg-marilyn-monroe-mellett-fog-nyugodni.htmlAz volt Gábor Zsazsa utolsó kívánsága, hogy Magyarországon helyezzék örök nyugalomra, de ez a vágya lehet, hogy nem fog teljesülni. Valószínűleg Los Angelesben, Marilyn Monroe és a többi híresség mellett fogják eltemetni. NewsOrigoNincs sok esély a fehér karácsonyrahttp://www.life.hu/news/20161220-valoszinuleg-nem-lesz-feher-karacsonyunk.htmlAki nem hópárti, még az is szeretne karácsonykor fehér takaróval borított tájat látni. Nagyon rég volt már olyan karácsony, amikor a varázslatos hó borította a vidéket, de sajnos idén sem lesz rá sok esély. Persze reménykedni lehet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.