Keveset tudhattunk eddig Tilla és Kamarás Iván barátságáról, pedig már évtizedek óta tart. 1992-ben ismerkedtek meg egymással, és azóta sem szakadt meg a kapcsolatuk. Régi emlékeket idéztek fel Kamarás Iván születésnapján, így derült ki, hogy még balettoztak is együtt.

Tilla egy nagy titkáról rántotta le a leplet Kamarás Iván. Kiderült róluk ugyanis, hogy évtizedek óta jó barátok. Kapcsolatuk 1992-ben kezdődött, akkor voltak Avignonban cserediákok néhány balettos lánnyal együtt. A régi emlékeket a Mokkában elevenítették fel, amikor Kamarás Ivánt élő adásban köszöntötte Tilla születésnapja alkalmából, pedig tudja, hogy hozzá hasonlóan barátja sem viseli túl jól a korát. 

Tilla Franciaországban balettozott Kamarás IvánnalForrás: Marton Szilvia

Kiderült, hogy annak idején Franciaországban rengeteg kulturális előadást néztek meg együtt a bulizás mellett, de mindig kellett egy kis csel, hogy bejussanak. "Iván csodálatos volt, arra emlékszem. Nem volt soha, sehová sem jegyünk, és Iván az elképesztő sármőr. Én csodáltam őt. Elkezdett beszélni, és mindegy volt, hogy ki ült ott, nagyjából 3 perce volt, hogy megadja magát. Mindig bejutottunk mindenhova" - árulta el Tilla. Mégsem ez volt a legviccesebb élményük, hanem a balettozás! "A legjobb poén az az volt, amikor megnéztünk egy táncszínházi előadást, ami nagyon tetszett nekünk és elintéztem a balettos lányoknak, hogy bemehessenek egy próbára. A lányok viszont nem akartak, így nekünk kellett..." - mesélte el Iván, most pedig mindenki elképzelheti, hogyan balettozik együtt Tilla és a színész.