Tilláról kiderült egy titok: Kamarás Ivánnal balettozott

Forrás: Marton Szilvia -
Kamarás Iván Tilla balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keveset tudhattunk eddig Tilla és Kamarás Iván barátságáról, pedig már évtizedek óta tart. 1992-ben ismerkedtek meg egymással, és azóta sem szakadt meg a kapcsolatuk. Régi emlékeket idéztek fel Kamarás Iván születésnapján, így derült ki, hogy még balettoztak is együtt.

Tilla egy nagy titkáról rántotta le a leplet Kamarás Iván. Kiderült róluk ugyanis, hogy évtizedek óta jó barátok. Kapcsolatuk 1992-ben kezdődött, akkor voltak Avignonban cserediákok néhány balettos lánnyal együtt. A régi emlékeket a Mokkában elevenítették fel, amikor Kamarás Ivánt élő adásban köszöntötte Tilla születésnapja alkalmából, pedig tudja, hogy hozzá hasonlóan barátja sem viseli túl jól a korát.

Tilla Franciaországban balettozott Kamarás Ivánnal Forrás: Marton Szilvia

Kiderült, hogy annak idején Franciaországban rengeteg kulturális előadást néztek meg együtt a bulizás mellett, de mindig kellett egy kis csel, hogy bejussanak. "Iván csodálatos volt, arra emlékszem. Nem volt soha, sehová sem jegyünk, és Iván az elképesztő sármőr. Én csodáltam őt. Elkezdett beszélni, és mindegy volt, hogy ki ült ott, nagyjából 3 perce volt, hogy megadja magát. Mindig bejutottunk mindenhova" - árulta el Tilla. Mégsem ez volt a legviccesebb élményük, hanem a balettozás! "A legjobb poén az az volt, amikor megnéztünk egy táncszínházi előadást, ami nagyon tetszett nekünk és elintéztem a balettos lányoknak, hogy bemehessenek egy próbára. A lányok viszont nem akartak, így nekünk kellett..." - mesélte el Iván, most pedig mindenki elképzelheti, hogyan balettozik együtt Tilla és a színész.

Úgy néz ki, Jennifer Lopez bepasizotthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-jennifer-lopeznek-uj-pasija-van.htmlGyanúsan sok időt tölt együtt JLo és Drake, bár állításuk szerint csak azért, mert közös számon dolgoznak. TV + Sztárok--Nagyon szorosak voltak az X-Faktor fináléjának eredményeihttp://www.life.hu/sztarok/20161221-kikerultek-az-x-faktor-szavazatok-eredmenyei.htmlSokak számára nem jelentett meglepetést az X-Faktor végeredménye. Opitz Barbi nyerte meg a show-t, de a kikerült szavazatok alapján elmondható, hogy igen szoros volt a verseny. Ráadásul a hármas fordulóban még Mata Ricsi vezetett. TV + SztárokOrigoElvágodott Heidi Klum a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-heidi-klum-elesett-egy-elo-adasban.htmlHeidi Klum cikis helyzetbe került, mikor elesett a színpadon. TV + Sztárok--Cini visszatért szerelméről vallott: “Nem biztos, hogy igényt tartok rá"http://www.life.hu/sztarok/20161221-zalatnay-cini-nem-biztos-hogy-igenyt-tart-szerelmere-marton-csabara.htmlZalatnay Cini születésnapján és az év végéhez közeledve számot vetett az elmúlt időszakról. Összességében több öröm érte, mint csalódás. Megkapta a Magyar Érték-díjat, és visszatért az életébe egy férfi, azonban nem biztos, hogy Cini igényt tart a régi szerelem jelenlétére. TV + Sztárok--Dopeman felhagyott a rappeléssel és hitelügyintézőnek állthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-hitelugyintezonek-allt-dopeman.htmlNemrég adta közzé a hírt Dopeman, miszerint felhagy a rappeléssel. Már azt is tudjuk, hogy mibe fekteti ezentúl az energiáit! Egy ismerősével közösen hitelügyintézésbe fogtak.TV + Sztárok--Demjén Ferenc nem tudja feldolgozni barátai haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20161221-demjen-ferenc-sok-baratjat-elveszitette-nem-tudja-feldolgozni.htmlMa ünnepli 70. születésnapját Demjén Ferenc, de napját munkával tölti. Sok baráttól kellett elbúcsúznia, akiknek halálát nem tudja feldolgozni. Köztük van Somló Tamás is, akivel különleges viszonyt ápolt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.