A napokban elhunyt üzletember lakását máris árusítják. 100 millió forintot kérnek érte. 

2017. január 4-én hunyt el Klapka György üzletember, koreográfus. Mary Zsuzsi volt férjét leginkább a Vámház körúti zálogházáról, illetve annak televíziós reklámjáról ismerhetjük. 

Arról azonban a reklám sem szólt, hogy az üzlethelyiség felett egy lakás is van, amely szintén Klapka tulajdonát képezte. Ahogy azt sem tudtuk, hogy volt felesége, Mary Zsuzsi búcsúlevelet írt a férfinak, és abban a lakásban rejtette el, amelyben a halál érte őt 5 évvel ezelőtt. 

Klapka György Vámház körúti lakását 100 millióért áruljákFotó: Origo

Az üzletember logikus érvekre hivatkozva szeretett volna megválni az ingatlantól: 

"Hetente kétszer járok föl masszíroztatni ebbe a lakásba, de egyébként már nem használja senki. Korábban a Németországban élő lányom és fiam itt lakott az unokákkal, ha hazalátogattak, de már ők is a Normafa utcai házamba jönnek szívesebben. Különben a hegyen is van még másik két lakásom, minek tartsam ezt fönn?" – írta meg a Blikk

A lakás még nem talált gazdára, pedig a szakemberek szerint egy 183 négyzetméteres felújított kiskörúti lakásért reális ár a 100 millió. Klapka terve az volt, hogy kutyatemetőbe és kutyakrematóriumba fekteti majd a befolyt összeget, ám sajnos erre már nem kerülhet sor.