100 millióért árulják Klapka Vámház körúti lakását

Fotó: Nagy Attila [origo] -
halál Klapka György lakáseladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban elhunyt üzletember lakását máris árusítják. 100 millió forintot kérnek érte. 

2017. január 4-én hunyt el Klapka György üzletember, koreográfus. Mary Zsuzsi volt férjét leginkább a Vámház körúti zálogházáról, illetve annak televíziós reklámjáról ismerhetjük.

Arról azonban a reklám sem szólt, hogy az üzlethelyiség felett egy lakás is van, amely szintén Klapka tulajdonát képezte. Ahogy azt sem tudtuk, hogy volt felesége, Mary Zsuzsi búcsúlevelet írt a férfinak, és abban a lakásban rejtette el, amelyben a halál érte őt 5 évvel ezelőtt.

Klapka György Vámház körúti lakását 100 millióért árulják Fotó: Origo

Az üzletember logikus érvekre hivatkozva szeretett volna megválni az ingatlantól:

"Hetente kétszer járok föl masszíroztatni ebbe a lakásba, de egyébként már nem használja senki. Korábban a Németországban élő lányom és fiam itt lakott az unokákkal, ha hazalátogattak, de már ők is a Normafa utcai házamba jönnek szívesebben. Különben a hegyen is van még másik két lakásom, minek tartsam ezt fönn?" – írta meg a Blikk.

A lakás még nem talált gazdára, pedig a szakemberek szerint egy 183 négyzetméteres felújított kiskörúti lakásért reális ár a 100 millió. Klapka terve az volt, hogy kutyatemetőbe és kutyakrematóriumba fekteti majd a befolyt összeget, ám sajnos erre már nem kerülhet sor.

Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-magyar-hiressegek-akik-nagyon-nehezen-tudjak-fizetni-a-hitelt.htmlSzinte naponta olvashatunk a médiában olyan híreket, melyek szerint egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. Ez alól a magyar hírességek sem kivételek, akik közül páran keményen megküzdöttek a bankokkal. TV + Sztárok--Kiderült: Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi egy párt alkotnak!http://www.life.hu/sztarok/20170106-gorbunov-dmitrij-es-opitz-barbi-egy-part-alkotnak.htmlMaga Opitz Barbi tette közzé a hírt, miszerint szerelem szövődött közte és Gorbunov Dmitrij között. A két versenyző közös álmokat dédelget. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKim Kardashian visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kim-kardasian-ujra-a-nyeregben-foto-bizonyitja.htmlKim Kardsashiant a párizsi divathéten kirabolták és megkötözték saját lakosztályában, valamint több miliós értékeket vittek el tőle. A világsztár azóta visszavonultan él, a nyilvánosságot teljesen kizárva. Most viszont úgy néz ki, megtört a jég és a celebdíva ismét nyeregben van: több képet is közzétett közösségi oldalán.TV + Sztárok--Egy kutatás elárulta: Ezek a legjobb filmes csókjelenetekhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-a-titanic-csokjelenete-az-elso-de-susi-es-tekergo-a-masodik.htmlA Titanicban Jack és Rose között lezajló csókjelenet választják mindig a filmes történelem leghitelesebb intim pillanatának. Ezt pedig szorosan követi egy mesefilmes csók, a Susi és Tekergő egyik jelenete.TV + SztárokOrigoGesztesi Károlyt ittas vezetés miatt ítélték el: 2 év eltiltást kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-ket-evig-nem-vezethet-autot-gesztesi-karoly-ittas-vezetes-miatt.htmlIttas vezetés miatt ítélték el Gesztesi Károlyt, szerdán mondták ki a határozatot. A színészt két évre tiltották el a vezetéstől, de csak autóba nem ülhet. Motoron például bármikor furikázhat. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEnnyi felé oszlik Klapka György hagyatéka: 2 milliárdnyi vagyont kell szétvagdalnihttp://www.life.hu/sztarok/20170106-klapka-gyorgy-vagyona-ennyi-fele-oszlik.htmlHirtelen hunyt el a milliárdos üzletember, Klapka György. Rengetegen gyászolják az Aranyembert, aki még nem készült a halálra, előre tervezett. Ennek ellenére folyamatosan frissítette végrendeletét, így az is megvan, hányfelé oszlik majd Klapka vagyona.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.