Fenyő Iván méretes posztban fejtette ki a véleményét Majka és Kasza Tibi munkásságáról. Szerinte a Facebook-oldalaikon megosztott tartalmak nem képviselnek értéket. Természetesen a válaszokra nem kellett sokat várni, ám az érintettek rövidebben reagáltak. Kasza Tibi például most jött rá, hogy Fenyő Iván még a világon van.

Nem tetszett Fenyő Ivánnak, hogy egy Vekerdy Tamásról szóló cikk alatt a kommentelők tiszteletlenül beszélnek a szakemberről. Ezért írt egy hosszú posztot Facebook-oldalára, amelyben Vekerdyvel szembe állítja Majka és Kasza Tibi munkásságát. A színész szerint nem jó irányba halad a világ, ha egy ilyen szakembert szétszednek, miközben Majka posztjait "ezrek követik, és likeolják ostobán vihogva ahelyett, hogy valaki rászólna, hogy nem volt gyerekszobád, te fiú, miért beszélsz így".

Fenyő Iván Majkát és Kasza Tibit is kipécézteFotó: Pozsonyi Janka

Természetesen Kasza Tibit sem kímélte Iván: szerinte az énekes "bugyuta, bárgyú, fájó tompaságú vicceket" posztol, amit szintén nagyon sokan szeretnek, és ez így nincs rendjén. A két érintett sztár válaszára sem kellett sokat várni. Majka egy korábbi beszélgetésüket tette közzé, amiben Iván közös munkára akarja buzdítani a rappert, akinek zenéi a színész szerint mások által vásárolt, gagyi alapok.

Majka nem hagyta válasz nélkül Fenyő Iván posztjátFotó: Mudra László - Origo

"Utoljára ezt a beszélgetést folytattuk Fenyő Iván!! Nem igazán értem... Ebben pont szükséged lenne egy-két sz*r, középszerű, gagyi alapra. Örülök, hogy nem adtam..." - írta ki Majka.

Kasza Tibi szintén válaszolt Fenyő Ivánnak, ő úgy döntött, nem fordít energiát arra, hogy beszálljon ebbe a vitába.

Kasza Tibi is keményen visszaszóltForrás: redlemon

"Őszinte leszek, szívesen beszállnék ebbe a szellemi adok-kapokba, de ahhoz most ki kéne gugliznom, hogy mi van veled ember, mert azt sem tudtam, tök őszintén mondom, hogy te még egyáltalán a világon vagy" - írta a többi között az énekes, majd egy szintén szúrós mondattal zárta a posztját. "Megtisztel az irigységed, bárcsak viszonozhatnám" - fejtette ki álláspontját Kasza.