Tücsi és Sofron István hónapokig titkolták kapcsolatukat

Forrás: Instagram/Tücsi -
Tücsi Sofron István szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tücsi rengeteg férfit elszomorított, amikor karácsonykor közös fotót posztolt párjával, a jégkorongos Sofron Istvánnal. A szerelmesek hónapokig titkolták kapcsolatukat, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy az egymással töltött idő minden pillanatát kiélvezzék.

Mindenki meglepődött, amikor Tücsi újabb szexi dekoltázs helyett egy pasit villantott karácsonykor. A műsorvezető sok férfi szívét törte össze ezzel, de természetesen rengeteg rajongója örült annak, hogy végre megtalálta a szerelmet.

A szerelmesek hónapok óta együtt vannak, de titokban tartották kapcsolatukat.

A pár nem ül a négy fal között: rengeteg programot szerveznek, amitől még élvezetesebb az együtt töltött idő.

Tücsi szerelmével kalandozik Forrás: Instagram/Tücsi

Mindkettőjük életében fontos szerepet tölt be a sport, így közös időtöltésük is ilyen programokból áll. Legutóbb például a hokis korcsolyázni vitte szerelmét a Balatonra. "Barátokkal mentünk le korizni a tó jegére, s életemben először fogtam a kezemben hokiütőt. Mókás kis program volt" - mesélte Tücsi a Blikknek.

Hozzátette, néhány nappal korábban egy ennél is férfiasabb sportba kóstoltak bele. "Érdekelt minket, milyen érzés lőni. Alapvetően inkább egy férfinak testhezálló feladat, de mi mindketten remekül éreztük magunkat. Kipróbáltunk vagy tízféle puskát, agyaggalambra is céloztunk.

A nagy zajban a nap végére egyébként kisebb halláskárosodást szenvedtem"

- mondta a műsorvezető. Párja hasonlóan élvezte a programot. "Először vettem a kezembe éles lőfegyvert. Jó buli volt. A sikerélmény sem maradt el, hiszen többször szétrobbantak az eltalált korongok" - mondta István.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.