Régen a légynek sem tudott volna ártani: Mára hidegvérű gyilkos lett a lány

személyiségzavar kislány sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülők értetlenül állnak az események előtt. Állításuk szerint gyermekük egy tündéri kislány volt, aki a légynek sem tudott ártani. Mára azonban a kegyetlen gyilkosok táborát erősíti. Hogy jutottak idáig? 

Joanna Dennehy édesanyja őszintén mesélt arról, hogy milyen út vezetett az egészséges kislánytól a a hidegvérű sorozatgyilkosig.

Joanna édesanyja mesélt arról, hogy milyen út vezetett az egészséges kislánytól a hidegvérű sorozatgyilkosig. Forrás: Kathleen Dennehy

Joanna három emberélet kioltásáért felelős, életfogytig tartó börtönbüntetést kapott. A fiatal nő három férfival - Lukasz Slaboszewski (31), Kevin Lee (48) és John Chapman (56) - végzett még 2013 márciusában. Tetteivel

kiharcolta magának, hogy a legdurvább gyilkosok közé sorolják.

Akkoriban a nő azt vallotta a bíróságon, hogy egyáltalán nem bánta meg a tetteit, és azt is elárulta, hogy kíváncsiságból ölt. Tudni akarta, hogy valóban olyan érzéketlen-e, mint amilyennek gondolta magát. Az első gyilkosság után pedig rákapott a dolog ízére.

Édesanyja mostani vallomásában azt mesélte, hogy képtelen elhinni, hogy az egykor aranyos kislányból akit nevelt, mára egy érzéketlen gyilkos lett.

"Szeretett játszótérre járni. Olyan volt, mint bármelyik másik gyerek: csak egy boldog kislány" - írta meg a DailyMail.

Joanna Dennehy bevallotta: rákapott a gyilkosságok ízére Forrás: Northfoto

Később, tini korában azonban előkerültek a drogok, az italozás, és egy idősebb férfi is belépett az életébe. A szülők igyekeztek kordában tartani a lányt, de egy idő után már egyáltalán nem járt haza, nem tudtak róla semmit, és elveszítették felette a kontrollt. Ettől kezdve csak egyre rosszabb lett a helyzet, és az évek során teljesen eltávolodtak egymástól.

"Számomra ő már nem létezik. Nekem nem ez a nő volt a lányom, aki emberéleteket olt ki" - zárta le a beszélgetést Kathleen.

Sajnos mostanában egyre több olyan eset történik, amely során teljesen ok nélkül gyilkolnak meg embereket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.