Azt sem tudta, ki az a Dzsudzsák Balázs: Dögös Robi, a mulatóssztár sok hírességnek zenélt már, de a focistáról még csak nem is hallott. Ennek ellenére egy jó hangulatú bulit csapott a futballistának, aki húszezresekkel tömködte tele pólója gallérját.

Dögös Robi nagy név a mulatós zenészek körébe, ez abból is látszik, hogy egy alkalommal Dzsudzsák Balázs is elhívta játszani. A zenész ugyan nem tudta, kihez megy, mert nem szereti a focit, de ez persze nem akadályozta meg abban, hogy hatalmas bulit csapjon.

Dzsudzsák Balázs nem sajnálta a húszezreseket a mulatós zenésztőlForrás: Instagram

"Léptünk mi már fel több hírességnél, de általában nem tudjuk, kihez megyünk. Dzsudzsák Balázsról korábban sosem hallottam. Azt sem tudtam, hogy a világon van, mivel nem szeretem a focit, soha életemben nem rúgtam labdába. Még Debrecenben, a helyszínen sem esett le, hogy ő hívott meg zenélni. A billentyűsöm viszont felismerte, tőle tudtam meg, hogy kit is szórakoztatunk aznap este" – mesélte a Borsnak Dögös Robi. Azt is elárulta, hogy 22-es számú mezben kellett zenélnie. "Ráírta nekem, hogy: Dögös Robinak Dzsudzsák Balázstól, fogadja sok-sok szeretettel! Megkért, vegyem fel a mezt, és végig abban kellett zenélnem. Voltak olyan pillanatok is, hogy végigrakta húszezresekkel a mez gallérját, és úgy rendelte tőlem a számokat" – mondta a mulatós zenész. Fénykép vagy videó nem készülhetett az esetről, erre Balázs külön megkérte Robit. "Mielőtt elkezdtünk zenélni, azt mondta: »minden nagyképűség nélkül, bárkit meghívhatnék, de nekem te kellettél. Viszont Robikám, erről az estéről nem készülhet semmilyen felvétel, se kép, sem videó.« Persze ennek eleget is tettünk, ezen ne múljon. A buli Balázsnak is bejött, mert utána megkérdezte, csinálnék-e neki névre szóló lemezt. Öt számot kért, és annyit is kapott tőlem. Eltette, talán a kocsijában hallgatja" – mondta a mulatós, azt azonban már nem árulta el, mennyit kapott a fellépésért, csak annyit mondott, hogy Dzsudzsák alkudozás nélkül fizette ki a megjelölt összeget.