Friderikusz Sándor szinte sosem beszél a magánéletéről. A Music FM múlt pénteki adásában, ahol vendég műsorvezetőként volt jelen Bocsi és István Dani mellett, kivételt tett. Kijelentése mindenkit sokkolt...

Mindenkit, még kollégáit is megdöbbentette Friderikusz Sándor magánéletével kapcsolatos kijelentése. Nemcsak azért, mert szinte sosem mesél arról, kivel és hogyan él, hanem amiatt is, mert szerinte nem kell párkapcsolat ahhoz, hogy az ember boldog és harmonikus életet éljen. Szerinte az effajta érzelmi intenzitás csak megnehezíti a hétköznapokat, és nincs szüksége a kiszolgáltatottság érzésére. 

Friderikusz Sándor sosem volt még szerelmesForrás: MTI/Földi Imre

„Soha nem voltam, és nem is leszek szerelmes, mert akkor nem kísért a kiszolgáltatottság érzése"írta meg a Blikk.

Friderikusz Sándor megnyilvánulásaihoz és sokszor éles kritikáihoz már hozzászoktak kollégái, Bochkor Gábor és István Dani, akikkel péntek reggelenként együtt vezetnek műsort az Önindító című műsorban. Ezúttal viszont ők sem jutottak szóhoz. A legendás tévés mondatai őket is sokkolták. Azt már tudták, hogy Sándor nem kedveli a "párom" kifejezést, hiszen Bocsival is sokszor vitatkozott már ezzel a megszólítással kapcsolatban, amikor a rádiós párjaként emlegette Várkonyi Andreát. Ezt viszont senki sem gondolta volna Friderikuszról.