Friderikusz Sándor felháborodott Csiszár Jenő főkonzuli címén

Forrás: Tv2, MTVA/Penziás Nikolett -
Csiszár Jenő Friderikusz Sándor főkonzul
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csiszár Jenő lesz a milánói főkonzul, ami nagy port kavart az elmúlt napokban. Erről beszélgetett az Önindítóban Friderikusz Sándor, Bochkor Gábor és István Dani. Abban mindannyian egyetértettek, hogy leesett az álluk, amikor meghallották a hírt.

Csiszár Jenő lesz a milánói főkonzul, ami meglehetősen nagy port kavart. Ezt a témát taglalta Bochkor Gábor is az Önindítóban Friderikusz Sándorral és István Danival. Mindegyiküknek leesett az álla a hír hallatán, Fridi leszögezte, Csiszárnak nincsenek meg a megfelelő képességei egy ilyen pozíció betöltésére.

Friderikusz Sándor felháborodott Csiszár Jenő főkonzuli címén Forrás: Tv2, MTVA/Penziás Nikolett

"Jenő beszél nyelveket, a magyart, azt is töredékesen. De Olaszországban élt egy évet, nyilván valami ragadt rá" – mondta Friderikusz. Bochkor azt állítja, hogy angolul sem tud, nemhogy olaszul. "Semmi nem ragadt rá. Utána csinált egy filmet, amelyben egy olasszal bejárta Olaszországot. Egyszer az olasz elküldte vásárolni, de nem tudta elmondani azt sem, hogy répa meg krumpli" – mondta Bochkor.

"Akkor nyilván összefüggéseket sem tud. Ez tényleg abszurdum"

– szögezte le Fridi. Bochkor szerint azonban a diplomaták a jó helyeken semmit nem csinálnak. "Ne becsüljünk le egy szakmát. Ezt tanítják az egyetemen öt évig, és utána ranglétra van. Tehát más 10 évet tesz bele, Jenő pedig 4 hónapos tanfolyamon vesz részt.

Mi predesztinál arra egy volt televízióst, hogy nagykövet legyen belőle?

Gondolod, hogy felfigyeltek arra, hogy a Balaton-felvidéken milyen nagyszerűen termeszti a szőlőt, borász, és akkor milyen jó főkonzul lesz? Nem! Nyilván a politikai kapcsolatai, ez nem kérdés. Hogy nincs valakiben meg az az önismeret, hogy nem vállalkozom egy olyanra, amihez tök hülye vagyok? Hány diplomata van, akinek egyébként ez járna, és tanult érte, és három nyelven beszél?

Ne tegyünk úgy, mintha ez rendben lenne. Felháborító"

– vélekedik Friderikusz, aki szerint egy tanfolyam nem elegendő ennek a szakmának az elsajátításához. Bochkor példaként felhozta Pálffy Istvánt, aki szintén nagykövet lett. "Valószínűleg ezek külön kasztot fognak létrehozni. Az alkalmatlan konzulok és nagykövetek kasztját. Nem fog háború kirobbanni, de tőlük jóra sem lehet számítani, az biztos" – mondta Fridi.

A Dal szívtiprói: Henderson Dávid és Chase is eséllyel indul a címérthttp://www.life.hu/sztarok/20170130-a-dal-leghelyesebb-versenyzoi-szavazz-a-kedvencedre.htmlA Dal című műsort nemcsak a jó dalok miatt lehet kellemes követni, hanem a látvány miatt is. Na nem a szépen felépített stúdióra gondolunk, hanem a szereplőkre! Elsősorban a dalválasztó show férfi versenyzőit vettük górcső alá, nézzük, kik rabolhatják el idén a lányok szívét. Szavazz, ki a verseny legnagyobb szívtiprója! TV + SztárokOrigoEz nagyon ciki! Hatalmas baki a TV2 élő adásában: Majka került bajba!http://www.life.hu/sztarok/20170131-elromlott-az-50-millios-jatszma-szoftvere.htmlAz 50 milliós játszma szoftvere feladta a harcot, így Majkának kellett improvizálni és kezelni a helyzetet. TV + SztárokOrigoKiderült, mikor búcsúztatják a Dolly Roll elhunyt zenészét, Kékes Zoltánthttp://www.life.hu/sztarok/20170131-ekkor-lesz-kekes-zoltan-temetese.html67 éves korában veszítette életét Kékes Zoltán, híres magyar zenész. Hétfőn vehetünk tőle fájó búcsút. TV + SztárokOrigoDétár Enikő nem gondolta volna, hogy újra boldog lehethttp://www.life.hu/sztarok/20170131-detar-eniko-ujra-boldog-a-maganeletben-es-a-szakmajaban-is.htmlA válásuk után Détár Enikő egyedül maradt és sosem gondolta volna, hogy újra rátalál a szerelem. Pedig éppen ez történt, sőt, még a szakmájában is sikereket ér el a színésznő. TV + SztárokOrigoEltűnt Damu Edina? Hónapok óta nem láttákhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-damu-edina-honapok-ota-nem-jart-az-erdi-hazaban.htmlDamu Edina alkoholproblémái miatt nem nevelheti saját gyermekét, mivel terhessége alatt sem tudta letenni a poharat. Edina azóta sem tudott egyenesbe jönni. Szomszédai nagyon aggódnak érte, mert hónapok óta nincs mozgás a nő házában. Nem tudják, hol lehet.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andi elárulta, kivel tud összebújva aludni és az nem a Bochkorhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-varkonyi-andi-titka-kiderult.htmlVárkonyi Andi elárulta, ki az az egyetlen személy, akivel képes összebújva aludni. Nem a párja az...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.