Az elkövetőt mindenki a család barátjának hitte, ám egy napon felajánlotta a kislányak, hogy elviszi egy körre a motorosszánján: soha többé nem látták élve. 

A gyilkos a buszmegállóban pillantotta meg a kislányt, és felajánlotta, hogy elviszi egy kicsit motorosszánozni, aztán hazafuvarozza. Evgeny Buharin a család barátja volt, akivel szó nélkül elengedték volna a szülők is Viktoriát, ezért a 12 éves gyermek nem érzékelhette a rá leselkedő veszélyt: igent mondott.

A 40 éves férfi Viktoria Reymert a saját házába vitte, amely egy orosz városban, Novokuznetskban található. Ezt követően a kislányt megerőszakolta, majd az élő gyermeket egy mély tárnába dobta. 

Megerőszakolta, majd egy tárnába dobta a kislánytForrás: Thinkstock

A helyiek szerint Evgeny nem csak a család barátja volt, hanem az elhunyt kislány édesapjának kollégája is, aki korábban ugyanabban a bányász aknában veszítette életét, mint a lánya.

A férfit letartóztatták, zajlik a nyomozás. Evgeny azt állította, hogy véletlenül elütötte Viktóriát, és azért dobta az aknába, mert pánikba esett az apró holttest láttán. Az eddigi vizsgálatok alapján azonban kiderült, hogy a kislány még életben volt amikor bányászaknába került.

A zuhanás közben szerzett fej, nyak és mellkas sérülések miatt halt meg - írta meg a DailyMail.

Sajnos mostanság egyre több fiatal esik erőszak áldozatává, akik vagy az elkövető által veszítik életüket, vagy végeznek önmagukkal a feldolgozhatatlan trauma hatására.