Német bordélyház oldalán tűnt fel Keleti Györgyi, vagy legalábbis a fotói. Az egykori playmate Vivien néven jelent meg a honlapon, és hétvégén 12 órára közel 1 millió forintba kerülnek a szolgáltatásai. A sztár azt nyilatkozta, hogy a fotókat egy ügynökség készítette, az, hogy mire használják fel, nem érdekli.

Keleti Györgyi szolgáltatásait egy német bordélyház hirdeti, részletes leírással. Az egykori playmate Vivien néven jelent meg a honlapon, sok képpel illusztrálva, köztük félaktokkal.

Keleti Györgyi képeivel hirdetett egy német bordélyházForrás: Tv2

A hirdetésre a Bors talált rá, és azt állítják, hogy Keleti Györgyi vagy a fotóival hirdetett nő szolgáltatásai nagyon széles körűek, sok minden belefér nem kevés pénzért: csók, erotikus masszázs, sztriptíz, de a védekezés nélküli együttlétet is vállalja a hölgy. Fél órára száz euróba, azaz harmincezer forintba kerül, egy órára százötvenbe, azaz negyvenötezerbe. Tizenkét órára ezer eurót, vagyis több mint háromszázezer forintot kell érte fizetnünk. Ha hétvégére esik a légyott, akkor háromezret, azaz közel egymillió forintot kér a nő. A lap megkereste a bordélyházat, ahol egy munkatárs nyilatkozott a fotókról. "Igen, természetesen, ezek a saját képei"– mondta a lapnak az illető. Azt Keleti Györgyi is elismerte, hogy ő látható a fotókon. "Őszintén? Az elmúlt években több fotósorozatot is készítettem egy amerikai ügynökség megrendelésére, amelyeket a regisztrált és fizetős felhasználóik szabadon letölthetnek. Hogy ki és mire használja ezeket, már nem foglalkoztat. És engem ez az egész már nem is érdekel" – árulta el az egykori playmate. A lap állítása szerint a hirdetés lekerült az oldalról a megkeresésük után.