Az Alföld Televízió műsorvezetője, Megyeri Csilla szerint a szép nők kreatívabbak, mint a rusnyák. Egy álló napja az ő felkonfján röhög az ország, de állítja: nem érdekli. 

"Aki a színpadon van, azt kritizálják. Ez ezzel jár. A Púder egy élő hatású adás, huszonöt perc, és sosem vágjuk, csak feliratozzuk. Ha hülyeséget mondok benne, az is benne marad, előfordul, és ezt is bevállalom. Van, hogy az embernek rossz napja van, és elszólja magát. Istenem, emberek vagyunk. A neten ma szárnyra kelt részek két-három éves műsorok. Úgy döntöttünk, most szép sorban felkerül minden az internetre, mert folyamatosan keresték őket, és sokszor kellett kiírnunk őket DVD-re. Havas Henrik egyébként most próbál felkarolni vagy mentorálni. Ő is azt mondta, hogy nagyon nehéz ez a műfaj. A Havas Angyalai is hasonló módon készül, délután forgatják, este már adásban van. Azzal is megtisztelt, hogy lejött hozzám Debrecenbe, és csinálhattam vele egy interjút. A műsor végén meg is dicsért, hogy ügyes vagyok. Azt az interjút és Havast miért nem kritizálják?" - nyilatkozta a Borsnak Csilla, aki szerint az internetre került videórészletek kiragadva az egész műsorból valóban félreérthetőek. 

"Rusnya nők? Ez a műsor vendégének, a doktornőnek a megjegyzése volt, hogy erről is beszélhetnénk. Szakmai szemmel akart erről beszélni, így került a felkonfba. A másikban a kislány, aki ott ül az anyukájával, a szomszédom. És nem őt bazári majmozom le, hanem azokat a külföldi produkciókat, ahol a gyerekeket felöltöztetik, kifestik és színpadra küldik, hogy »Menjél, kislányom, te vagy a legszebb«. Igen, azt mondtam, sosem volt még gyerekem. Azt kellett volna, nincs gyerekem. Ezt ki kellett volna vágni, nyilván. De mondom, semmit nem vágunk, ezt vállalom. Eddig ez nem volt gond, most, hogy felkerült, már igen"  - tette hozzá, és azt is, hogy eddig is próbált sok mindent megtenni az ismertségért, de nem sikerült. 

"Gábor Zsazsa azt mondta, a lényeg, hogy beszéljenek rólad! A negatív reklám is reklám. Itt van a Drágám, add az életed. Megnyertük, kétszer is a párommal, Zsoltival. Mégse hívott fel senki, hogy gratuláljon, vagy cikket írjon róla. Uh, nyertetek álomutat? Nyertetek egy milliót? Senki nem kérdezett. A másik oldalról meg igen, valahol égő is ez. De eszembe jutott Havas Henrik egyik mondata: valamit ki kell találni, ami által felkapnak. Úgy látszik, ki se kellett találnom" - jelentette ki.