Adele Beyoncénak ajánlotta Grammy-díját

Forrás: Youtube /Recording Academy / GRAMMYs -
Beyonce Adele Grammy-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Grammy-díj nagy esélyese volt Beyonce, de a legfontosabb díjat Adele nyerte. Övé lett az év dala, ezen kívül az év albuma is. Utóbbit azonban Beyoncénak ajánlotta, ezzel a gesztussal pedig sikerült megríkatnia az énekesnőt.

Az 59. Grammy-díjátadón voltak meglepetések annak ellenére, hogy mindenki készpénznek vette, kik lesznek a nyertesek. Beyoncé például kevésbé tarolt, mint ahogy azt várták, de természetesen nem távozott üres kézzel. A legfontosabb díjak közül azonban kettőt Adele zsebelt be.

Beyoncé könnyes szemmel fogadta Adele szavait Forrás: Youtube /Recording Academy / GRAMMYs

Övé lett az év dala és az év albuma is, utóbbi díját azonban Beyoncénak ajánlotta. Könnyre fakasztotta ezzel a gesztussal kolléganőjét: ez volt a Grammy egyik legmeghatóbb pillanata. "Nem fogadhatom el ezt a díjat.

Nagyon hálás vagyok, de az én életem Beyonce, és AZ album számomra a Lemonade.

Beyoncé nagyon monumentális volt, és jól átgondolt. És olyan gyönyörű és felemelő. Olyan oldalát mutatta meg, amit nem mindig láttat, ezt nagyra értékeljük. Mi mindannyian imádjuk őt. Ő számunkra a fény. És az érzések, melyeket kiváltott belőlünk, újra képessé tesznek minket arra, hogy kiálljunk magunkért. Szeretlek, és mindig is szeretni foglak" - mondta a többi között Adele a várandós Beyoncénak. Az énekesnő még a Grammy-szobrocskáját is kettétörte, hogy felét odaadhassa az általa nagyra tartott sztárnak.

Adél kettőtörte a díját Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.