Teljesen új életet kezdett, és titokban negyedszerre is megházasodott Csernus Imre, az ország pszichiátere. Nyugodt, falusi életet él ezentúl, egy egri borvidékre vonult vissza a híres doktor.

Szakított fővárosi életével Csernus Imre, egy egri borvidékre vonult vissza negyedik feleségével. Ismerősei szerint ez egy igazán harmonikus és kiegyensúlyozott kapcsolat, ami az előzőekről nem igazán mondható el. Az ország pszichiátere korábban nyilatkozott tönkrement kapcsolatairól, azt vallja, hogy mindegyikből tanult valamit. 

Visszavonult a városi élettől Csernus ImreFotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Az első feleségét a karrierje miatt vette el, a második megkéselte, a harmadik pedig elhagyta őt egy politikusért. Mindezek ellenére negyedszerre is megházasodott a pszichiáter, aki végre révbe is ért. Ezt állítja legalábbis egy ismerősük, aki szerint igazán boldog együtt a pár. "Imre már nem rendel Budapesten, el kell hozzá menni Noszvajra vagy Szomolyára, ha valaki szeretne tőle valamit. Tréningeket és borkóstolókat tart. Igaz, ő maga a borászathoz annyira nem ért, de most, hogy feleségül vett egy sommelier-t, már házon belül is van segítsége. Egy gyönyörűen felújított parasztházban laknak, amit befut a vadszőlő. Igazán boldogok, élvezik a közös munkát és a nyugodt környezetet. A feleség két gyermekkel érkezett a házasságba, így Imrének teljesen új helyzettel kell megbarátkoznia" – mondta a Best magazinnak egy ismerős.