Nagy valószínűséggel nem most rendez bulit Stohl András, hogy megünnepelje 50. születésnapját, ugyanis minden idejét és energiáját a Szentivánéji álom próbái viszik el.

A próba egyik szünetében köszöntötte fel a Blikk Stohlt, aki elmondta, hogy szeretne legalább annyi élményt gyűjteni a következő ötven évében, mint eddig. Lélekben még mindig egy naiv kisgyereknek tartja magát, aki imádja az életet, és szeretne minden percet kihasználni. Már tervezi a bulit, de csak később tartja meg:

"Nemhogy ötvenévesnek, de harmincnak sem érzem magam! Egy 17 éves srác vagyok belül. (...) Hatalmas bulit szeretnék tartani, amin a családom, az összes barátom és kollégám is jelen lesz. Most azonban a munkára kell koncentrálnom. Nem ez az első alkalom, hogy a születésnapomon színpadra kell állnom. Sokkal keményebb volt, amikor meghalt az édesapám, és akkor is várt a színpad. Egy színész nem mutathatja a saját érzelmeit."

Stohl András 50 évesForrás: Origo

Stohl András egyedül a halál gondolatával nem tud megbarátkozni:
"Az utóbbi időben egyre többször megfordul a fejemben a halál gondolata, de aztán túl is léptem rajta, hiszen az nem lehet, hogy ez a csoda, amiben élünk, a földi élet ne tartson örökké. Nem vallásról vagy hitről van szó, inkább arról, hogy nagyon szeretem az életet, és képtelen vagyok elhinni, hogy egyszer nincs tovább! Amíg ebben létezem, megteszek mindent azért, hogy jól érezzem magam. A gyerekeim elfogadtak olyannak, amilyen vagyok, ezért megígértem nekik, hogy az elkövetkező tíz évben semmit nem fogok változni, megmaradok ugyanannak a naiv kamasznak, aki legbelül vagyok!" – nyilatkozta a színész.