Madonnát azzal vádolják, hogy pénzért "vette" az ikreit

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
adoptálás ikrek örökbefogadás Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknak furcsa, hogy a sztár frissen beadott örökbefogadási kérelmét ilyen hamar elbírálták, és már haza is vihette a két kislányt. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Madonna engedélyt kapott egy ikerpár örökbefogadására. A sztár azt is kijelentette, hogy Stella és Esther adoptálása után szünetet fog tartani, hogy minél több időt tudjon tölteni a két kislánnyal.

Sokan támadják az ikreket örökbefogadó Madonnát Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Néhányan azonban úgy vélik, hogy az énekesnő pénzt fizetett azért, hogy a kicsiket magához vehesse,

ugyanis véleményük szerint az örökbefogadási eljárások sokkal hosszabbak szoktak lenni, mint Madonna esetében volt. Az 58 éves előadóművész alig adta be a kérelmet, a lányok máris hivatalosan a gyermekeivé váltak. Ráadásul mindezt úgy, hogy nemrég elveszítette a vérszerinti fia felügyeleti jogát, akit azóta az édesapa nevel.

Egy ismerőse szerint a partnereit gyakran cserélő Madonna az aktuális szerelmeit rendszeresen babysitternek használja, és véleménye szerint nem való édesanyának, ugyanis a mai napig is csak az foglalkoztatja, hogy megőrizze a kortalan díva látszatát - írta meg a Best Magazin.

Sztármamák, akik örökbe fogadtak

A sztárok közül sokan döntenek az örökbefogadás mellett. Vagy a koruk miatt tartják kockázatosnak, hogy vállalják a terhességet, vagy épp nincsen mellettük senki, amikor elérkezettnek látják az időt a családalapításra. Van, aki az alakját félti, és olyan is, aki egyszerűen csak segíteni szeretne a nehéz sorsú csöppségeken. Ma már nem csak Madonna, vagy éppen Angelina Jolie az örökbefogadás ügyeletes jelképei. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.