Mint azt többször a Life.hu is megírta, Ács Beatrix és Pintér Tibor színész kapcsolata alig néhány hét alatt kifulladt. Az egykori pár együtt és külön-külön is elmesélték, mi vezetett a szétváláshoz. Bár az Édes életben még néhány napja is láthattuk őket együtt, a való életben tavaly év végén véget ért a frigy. A fiatal lány pedig már egy másik férfi mellett találta meg a boldogságot, amit egy közös csókolózós fotóval tudatott is a világgal... majd ismét magyarázkodásba kezdett.

A fiatal lány, aki legelső Tiborral való szereplésekor is egykori kedveséről mesélt, ezúttal már új párral boldog. Ezt nem is volt rest tudatni a világgal: csókolózós fotót posztolt szerelmével.  

Ács BeatrixForrás: Facebook/Ács Beatrix hivatalos oldala

Ám a fotó alatti kommentek és megjelent újságcikkek egy része miatt ismét magyarázkodásba kezdett. A képet pedig el is távolította már oldaláról...Facebook bejegyzésében magyarázza, mikor és melyik férfi mellett volt boldog, csak, hogy tiszta legyen mindenki számára, valamint kéri az újságírókat, ne faggassák őt a továbbiakban magánéletéről, mert nem fog nyilatkozni...