Ha barátok nem is lesznek, de egyszer lehet, hogy elássa a csatabárdot Puzsér Róbert és Hajdú Péter. 

Régóta tart Puzsér Róbert és Hajdú Péter között a nézeteltérés, aminek mindenki a tanúja lehet, hála a Facebooknak. A közszereplők posztokban adtak hangot egymásról alkotott véleményüknek, ami többnyire nem volt pozitív. Most azonban változás mutatkozik. Még az is lehet, hogy kibékülnek?

Véget érhet a viszály Hajdú Péter és Puzsér Róbert között?Fotó: Zsigmond László/Life.hu, rtlklub.sajtoklub.tv

Puzsér Róbert ugyanis a Facebook-oldalán ismerte el, hogy Hajdú Péter határozottan fejlődik. A tévés nemrég a Velvetnek adott interjút, ebből idézett a kritikus. "Egy megbeszélésen felmerült, hogy csinálunk egy anyagot egy halálesetről, mire András közbevágott, hogy basszus, lehet, hogy nem kellene, mert megint megkapjuk, hogy mocskos hullarablók vagyunk. (...)
De Puzsér óta mindenkiben rossz érzés van ezzel kapcsolatban"
– nyilatkozta többi között Hajdú, ezeknek a mondatoknak pedig kiváltképp örült Puzsér Róbert.

"Nos, ezt hívják úgy, hogy siker. Hajdú Péter környezetében végre felteszik a kérdést: »nem hullarablás, amit művelünk?« Végre létezik egy ilyen szempont ott, ahol eddig csak a nézettség számított. (...)
Hajdú Péter határozottan fejlődik. Ebben az interjúban most először úgy viselkedik, mint egy közszereplő, és nem úgy, mint egy oligarcha.
(...) Álljon itt egy bátortalan, de bizakodó respect" – a többi között ezeket írta le Hajdú Péter interjújáról Puzsér, ami persze a tévés figyelmét sem kerülte el. Hajdú Péter megosztotta Puzsér Róbert bejegyzését, amihez nem sokat fűzött hozzá, mindössze annyit, hogy "Lehet ezt így is".