A Mátrix sztárjának már egyébként is főhet a feje a lánya miatt, hiszen nemcsak ittasan vezet, hanem a pornózást sem veti meg. 

Montana Fishburne szombat hajnalban okozott autóbalesetet, és a kiérkező rendőröknek nem kellett sokat gondolkodniuk azon, hogy mi lehetett az ütközés kiváltó oka: Montana ugyanis láthatóan ittas állapotban volt, ráadásul a kocsijában egy üveg felbontott bort is találtak. 

Így nézett ki a lány a letartóztatás pillanatábanForrás: Broward County Sheriff’s Office

A 25 éves nő az előtte haladó terepjáróba hajtott bele, de szerencsére a hírek szerint senki sem sérült meg. A sztárcsemetét egy napra rács mögé zárták, ahonnan komoly óvadék ellenében másnap kiengedték. 

Laurence Fishburne pedig egyre távolabb kerül a család problémáitól. Már egy ideje elvált a gyermeke anyjától, 6 évvel ezelőtt pedig a lányát is kitagadta, mert kiderült, hogy Montana belekezdett a pornóiparba.

Egy korábbi kép a csinos fiatal nőrőlForrás: Instagram/misfitmontana

"Apám azt mondta, hogy szégyent hoztam rá" - mesélte akkor a fiatal lány, aki azóta már felhagyott a felnőttfilmekkel, cserébe részt vett egy elvonókúrán, és pszichiátriai kezelést is kapott - írta meg a DailyMail

Sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik
A következő híres apák, ha nem is bűnhődtek vagy bűnhődnek gyerekeik hibái miatt, de az biztos, hogy egy-egy botrányosabb húzásuk után azért egy kicsit elszégyellik magukat. Jöjjenek a sztárcsemeték, akikkel nem szívesen dicsekednek híres szüleik...