A Nagy Duett Ábrahám Edit Vastag Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori sztárja, Ábrahám Edit egy párt alkot Vastag Csabával - már ami a Nagy Duett című műsort illeti. A színésznő korábban ugyan énekesnek készült, de mint mondta, azért lett színész, mert így énekeléssel és prózai előadásokkal is szórakoztathat. Ábrahám Edit a Life.hu-nak mesélt.

Mádai Vivien sem énekelni sem táncolni nem tudhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-madai-vivien-sem-enekelni-sem-tancolni-nem-tud-a-nagy-duett.htmlA Nagy Duett színpadán Mádai Vivien a Hooligans énekesének, Csipának a párja lesz. Vivi sem énekelni, sem táncolni nem tud, de hogy így mire számíthat majd vele kapcsolatban a közönség, erről Vivi a Life.hu-nak mesélt. Azt is elmondta, meddig hajlandó vetkőzni a show sikere érdekében.TV + Sztárok--Tatár Csilla először jelent meg férjével, Balázzsalhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-tatar-csilla-eloszor-jelent-meg-ferjevel.htmlA műsorvezetőt hihetetlenül boldoggá tette párja, ennek ellenére nem nagyon mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt. Tatár Csilla most először mutatta meg férjét, Balázst. TV + SztárokBebe egy etióp kislányt fogadott örökbe http://www.life.hu/sztarok/20170316-etiop-kislanyt-fogadott-orokbe-bebe.htmlBebe elárulta a karrierjével kapcsolatos új terveit, és az örökbefogadott kislányáról is mesélt. TV + Sztárok--Fenyő Iván és Rowan Atkinson együtt játszanakhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-fenyo-ivan-es-rowan-atkinson-egyutt-szerepelnek.htmlFenyő Iván nem akármilyen produkcióban kapott szerepet: Rowan Atkinson, azaz Mr. Bean oldalán játszik! TV + SztárokOrigoSzűcs Judith 8 évvel fiatalabb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20170316-szucs-judith-8-evvel-fiatalabb-ferfiba-szerelmes.htmlSzűcs Judith az énekesi karrierje mellett családot alapított, gyermeke is született, de nem abban a házasságban találta meg az igazi szerelmet. Egy 8 évvel fiatalabb férfi mellett boldog csak igazán. TV + SztárokOrigoVilmos herceg topleszmodellel bulizott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-vilmos-herceg-modell-bulizott.htmlVilmos herceg minden kötelességét hátrahagyva elutazott, hogy kieressze a fáradt gőzt, mindezt egy pucér képeiről elhíresült modellel tette. A herceg felszabadultan bulizott és táncolt, míg otthon várták a kötelességei, na meg a felesége... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.