Harry herceg barátnője, Meghan Markle készen áll arra, hogy abbahagyja a színészkedést. Helyette egészen másra szeretne koncentrálni, ráadásul a királyi sarj párjaként nem is nagyon  mutogathatja magát.

A 35 éves Meghan Markle élvezte a színészkedést egészen addig, amíg meg nem ismerkedett Harry herceggel. Körülbelül 4 hónapja alkot egy párt a királyi sarjjal, de máris azon gondolkozik, hogy új hivatás után néz. Egyelőre pontosan nem tudni, hogy mivel akar foglalkozni, de az biztos, hogy a színészkedést már szívesen abbahagyná.

Abbahagyná a színészkedést Meghan MarkleForrás: AFP/Andrew Cowie

A hozzá közel álló forrás szerint a sorozata évadát még befejezi, de utána kilépne a produkcióból, és a színészkedést úgy egészében abbahagyná. Állítólag nem Harry herceg miatt jutott erre az elhatározásra. "Már Harry herceg előtt is fontolgatta, hogy felhagy a színészettel, mert másra akar koncentrálni, olyan dolgokra, amikben szenvedélyesen részt tud venni" - mondta a Daily Mailnek a forrás. Meghan szívesen foglalkozna az emberekkel, korábban már töltött egy hetet Indiában humanitárius küldetésen.