Az ATV-nél dolgozó Hajdú Péter nemrég az RTL Klubbal is megállapodott: gasztroműsort fog gyártani a csatornának. A Profi a konyhámban című show-nak szereplője is lesz Hajdú.

Hajdú Péter, miután véget ért együttműködése a TV2-vel, az ATV-hez igazolt mint műsorvezető és műsorgyártó. Mivel nincs kizárólagossága a csatornával, most az RTL Klubbal is együttműködik, egy gasztroműsort fog készíteni a kereskedelmi tévének. A produkció műsorvezetője Wossala Rozina lesz, Hajdú pedig szereplőként is feltűnik majd. 

Hajdú Péter az RTL Klubbal is dolgozikFotó: Mudra László /Origo

"A lényege, hogy Rozina olyan sztárokhoz látogat el, akik egyáltalán nem tudnak főzni, például hozzám.  Benéz a hűtőjükbe, és abból, amit ott talál, elkészít egy fogást, amit az adott sztár végig megfigyelhet, majd ezután reprodukálni kell, teljesen egyedül, Rozina pedig értékeli az elkészült ételt. Izgalmas, humoros gasztroműsor lesz. A csatornával közösen döntöttünk úgy, hogy a Konyhafőnökben először versenyzőként, aztán zsűritagként bizonyító Rozinát szeretnénk felkérni, hogy legyen a műsor házigazdája. Valójában én már több mint tíz éve ismerem őt, és kiváló választás a feladatra" – mondta a Blikknek Hajdú, aki nemrég Londonban utazgatott új barátnőjével. A tévés hozzátette, 10 részt forgatnak tavaszra, szeptemberben pedig majd folytatják. Leszögezte, az ATV marad az anyacsatornája, de örül, hogy az RTL Klubbal is együttműködhet. A lap a csatornát is megkereste, akik szintén megerősítették az együttműködés tényét. "Az RTL Klubon idén tavasszal is több új, formabontó magazinműsor kerül képernyőre. Az egyik ilyen műsor a Profi a konyhámban, amelyben Hajdú Péter gyártó-producerként lesz jelen, de az egyik adásban ő maga is fel fog tűnni,  ahogy tette azt nemrég például a Gyertek át! legújabb évadában. Ha egy képernyőst nem köti kizárólagosság valamilyen médiumhoz, nem látjuk akadályát annak, hogy a piacvezető kereskedelmi csatornánknál is szerepeljen" – árulta el a csatorna marketingosztálya.