Rózsa György úgy érzi, Vitray és Vágó elárulták

Fotó: Hirling Bálint/Origo, Origo, Margitay Klára/Life.hu -
Vágó István Rózsa György Vitray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György úgy véli, egykori kollégái, Vágó István és Vitray Tamás akkor árulták el, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rájuk. Minderről az Esti Frizbi felvételén mesélt.

"Én úgy éreztem, hogy mindketten az életem nehéz pillanatában nem álltak mellém, vagy ahogy mondod, elárultak. És én ezt nem tudtam megbocsátani. Ha egy olyan pillanatban szúrnak meg, vagy hátba, amikor nem számítok rá, vagy amikor nagyon nagy szükségem lenne valakinek, aki 10-20 éve a barátom volt, a segítségére, és ő ahelyett, hogy segítene, ahelyett valami szörnyű dolgot tesz ellenem, akkor nincs bocsánat" – jelentette ki, de nem fejtette ki pontosabban, mire gondol.

Rózsa György úgy érzi, Vitray és Vágó elárulták Fotó: Hirling Bálint/Origo, Origo, Margitay Klára/Life.hu

Vágó István a Bors kérdésére annyit mondott, nem szeretne nyilatkozni, ugyanis könyvében, A Kinyitom a számatban már kitárgyalta a témát. Vágó ott azt fejtegeti, hogy Rózsa György nem tudta feldolgozni felesége halálát, és megsértődött a világra. A Legyen ön is milliomos! egy különkiadásában például nem volt hajlandó szerepelni, ha Vitray Tamást is meghívják. Végül aztán mindkét vendég megjelent, de ebben sem volt köszönet. "A felvétel másnapján volt a születésnapja. Felhívtam, hogy gratuláljak neki, de ő azt mondta: Ne keress! Vége a barátságnak!" – írta Vágó. "Az volt a sérelme ugyanis, hogy én a felvétel után, ami nekem aznap már a sokadik volt, nem mentem be hozzá az öltözőjébe, hogy megköszönjem neki a közreműködést. Mondom neki, Gyuri, ha én akkor bemegyek hozzád, akkor meg is fojtottalak volna azok után, amit a felvétel előtt műveltél!"

Vitray Tamás a napilapnak azt mondta, sosem volt szó konfliktusról közte és Rózsa között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.