Sebestyén Balázs barátja védette le a Morning Show-t

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
védjegy Morning Show Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsék nem folytathatták műsorukat Morning Show néven, ugyanis azt a nevet levédette valaki más. Kiderült, hogy a műsorvezető egyik barátja/üzlettársa szúrta őt hátba, majd eladta a brandet a Class FM tulajdonosának.

Sebestyén Balázsnak és a társainak befejeződött a pályafutásuk a Class FM-nél, de nem kellett sokat várni a folytatásra. A csapat a Rádió1-hez szerződött, de a reggeli műsoruk logóját és nevét nem vihették magukkal, mert már valaki levédette. Sebestyén Balázsék álmodták meg a nevet és a logót, mégsem az övék. Kiderült, hogy a műsorvezető egyik üzlettársa és barátja levédette a brandet Balázs tudta nélkül, majd továbbadta a Class FM tulajdonosának, valószínűleg nem kis összegért – ezt állítja legalábbis Surányi Ádám újságíró a blogján, a feltételezéseket Sebestyén Balázs meg is erősítette.

Sebestyén Balázst barátja csapta be Fotó: Adrián Zoltán - Origo

"Nem tudom cáfolni egyetlen mondatát sem, az egész történet úgy történt, ahogy le van írva"mondta a Blikknek Sebestyén Balázs, hozzátette, üzletileg már túltette magát a történteken. "Emberileg és érzelmileg azonban hatalmas csalódás volt, hogy egy barátnak hitt ember ezt tette. De én hiszek abban, hogy az ilyen dolgokat az élet mindig rendezi, igazságot szolgáltat – mondta Balázs, aki kérelmezte a védjegy bejegyzésének törlését. – Most várjuk, hogy ebben a tisztességtelen helyzetben döntést hozzanak, aztán a határozattól függően tesszük meg a következő lépést" – árulta el a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.