Zámbó Krisztián gyantázáson esett át: Videó!

Forrás: Origo -
gyantázás Zámbó Krisztián Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyértelműen kijelenthetjük, hogy Zámbó Krisztián megbánta a gyantáztatást, pedig először azt hitte, nincs ebben semmi különleges kihívás. 

Zámbó Krisztián - akit nemrég ittas vezetés miatt kapcsoltak le a rendőrök - elszánta magát, és vállalta, hogy részt vegyen egy gyantás szőrtelenítő kezelésen. Mikor már az ágyon feküdt, támadt némi félelemérzete, de a gyanta felkenésekor már sokkal nyugodtabban viselte a megpróbáltatásokat.

Az Édes Élet sztárja nem tudta mire vállalkozott Forrás: Origo

Annyira kellemesnek találta a kezelést, hogy az is felmerült benne, vajon miért beszélnek erről olyan negatívan a nők?

"Hát ez tök finom. Nem is értem miért hisztiznek emiatt a nők!" - lelkendezett.

Ám amikor a kezelő egy hirtelen mozdulattal letépte az énekes hónaljáról a gyantapapírt, hirtelen megváltozott a véleménye: elképsztő sikoltozásban tört ki, fészkelődni kezdett és alig bírt uralkodni magán.

Azt mondta nem tudja elképzelni, hogy ezt hogyan lehet egymás után többször is elviselni, és kijelentette, soha többé nem akarja ezt érezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.