VV Zsolti egy cirkuszban fog dolgozni

Forrás: RTL II -
VV Zsolti cirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsoltit csábítja a színpad, vagy inkább a porond. A ValóVilág volt játékosa ugyanis nem akárhonnan kapott ajánlatot: a cirkuszban fog dolgozni.

Kipróbálhatta már magát a villa falai között is a cirkusz tagjaként VV Zsolti, ott meg is szerette azt a világot. A villa után azonban az RTL Klubtól kapott lehetőséget, el is kezdett dolgozni a csatornának castingosként, de közben máshonnan is megkeresték, mégpedig a cirkusztól. Ők is szeretnék magukhoz csábítani az egykori játékost, porondmestert csinálnának belőle.

Porondmester lesz VV Zsoltiból Forrás: RTL II

A műsor után Mr. Gerald utazócirkusza felfigyelt rám, és még decemberben megkerestek, de az RTL-es munka miatt csak most jutottunk odáig, hogy egyeztessünk.

mondta a Borsnak

Stohl András a Madách Színházban sem játszik majdhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-stohl-andras-a-madach-szinhazban-sem-jatszik.htmlVáratlanul lépett ki Stohl András a Vígszínházból, mégpedig azért, hogy a Class FM online rádiójának műsorvezetője lehessen. Kiderült, hogy még egy színházi munkáját fel kell áldoznia: a Madách Színházban sem tud majd szerepelni. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMár nem rejtegetik szerelmüket: fotón Katie Holmes és Jamie Foxxhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-mar-nem-rejtegetik-szerelmuket-foton-katie-holmes-es-jamie-foxx.htmlKatie Holmes és Jamie Foxx kapcsolatáról régóta pletykálnak Hollywoodban, most azonban bebizonyosodott, hogy tényleg együtt vannak. Egy rajongó fotózta le őket a legnagyobb titokban. TV + Sztárok--Sarka Katát és Kulcsár Edinát ugyanazzal a nővel csalták meghttp://www.life.hu/sztarok/20170406-sarka-katat-es-kulcsar-edinat-ugyanazzal-a-novel-csaltak.htmlUgyanaz a nő csábította el Hajdú Pétert és Kulcsár Edina vőlegényét – derült ki Kasza Tibi új műsorának forgatásán. A stúdióban egy pillanatra megfagyott a levegő. TV + Sztárok--Állítólag Máté Péter hűtlen volt a feleségéhez http://www.life.hu/sztarok/20170405-mate-petert-hutlenseggel-vadoljak.htmlBizonyos híresztelések szerint Máté Péter hűtlen volt a feleségéhez. Érdekes elmélettel álltak elő, vajon igaz? TV + Sztárok--Kulcsár Edina gyönyörű luxuskocsit kapott: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170405-ez-kulcsar-edina-vadonatuj-luxusautoja.htmlKulcsár Edinát hatalmas öröm érte, hiszen egy elképesztő luxusautóval lett gazdagabb. A nem mindennapi eseményről fotót is posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLuxusautóban szexizik Gáspár Evelin - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170405-gaspar-evelin-szexi-fotot-posztolt.htmlGáspár Evelin egyre magasabbra teszi a lécet: forró fotóval sokkolja a férfi követőit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.