VV Zsoltit csábítja a színpad, vagy inkább a porond. A ValóVilág volt játékosa ugyanis nem akárhonnan kapott ajánlatot: a cirkuszban fog dolgozni.

Kipróbálhatta már magát a villa falai között is a cirkusz tagjaként VV Zsolti, ott meg is szerette azt a világot. A villa után azonban az RTL Klubtól kapott lehetőséget, el is kezdett dolgozni a csatornának castingosként, de közben máshonnan is megkeresték, mégpedig a cirkusztól. Ők is szeretnék magukhoz csábítani az egykori játékost, porondmestert csinálnának belőle.

Porondmester lesz VV ZsoltibólForrás: RTL II

"Annak idején a villában volt egy cirkuszhét, ahol Vincze Tünde volt a mentorom, ő szerettette meg velem ezt a világot. A műsor után Mr. Gerald utazócirkusza felfigyelt rám, és még decemberben megkerestek, de az RTL-es munka miatt csak most jutottunk odáig, hogy egyeztessünk. A fő profilom persze így is a tévézés marad, de meg tudom oldani a két munkát sűrű egyeztetéssel. Fontos volt számomra, hogy olyan cirkusszal vállaljak csak együttműködést, ahol lekövethető az állatok tartása, nevelése. Itt szerencsére lovak és tevék vannak, akiket nem kell kínozni, hogy idomítani lehessen őket" – mondta a Borsnak VV Zsolti.