Nincs szerencsésebb ember Barbaránál és férjénél, akik megnyerték a lottó fődíját. Ez is elég lenne az ünneplésre, de a különös az, hogy már nem először sikerült pénzt nyerniük a játékban, ez a harmadik alkalom!

Alig hitt a szemének Barbara, amikor meglátta a lottószámokat. Nem véletlen, hiszen az ember, bár reménykedik, mégsem számít arra, hogy megnyeri a lottót. A kanadai házaspárral mégis ez történt, még furcsább, hogy már nem először. Férjével, Douglas Finkkel már harmadjára nyernek komolyabb összeget.

Háromszor nyert a pár - Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Megnyertem, újra" - ennyit mondott Barbara, amikor rájött, hogy ismét nagy szerencséjük volt, csak ezúttal az előzőeknél is jóval nagyobb összeget nyertek. Az összes számot sikerült ugyanis eltalálniuk, így a nyereményük forintban átszámítva 1,7 milliárd. Ebből aztán bőven lehet költekezni, ők például azt tervezik, hogy először a családnak adnak, hogy biztonságban tudják unokáikat, de maguknak is vásárolnak, méghozzá egy új házat, és természetesen utazgatni is fognak - írja a Telegraph.