Radics Gigi egyre magasabbra ívelő karrierjét már nem csak hazánkban, hanem külföldön is elismerik. Íme egy újabb ékes bizonyíték.

Radics Gigi fiatal kora ellenére egyre nagyobb hírnévre tesz szert: már egy ideje keresett énekesnőként él, aki A Dal 2017 legjobb négy előadója közé is bekerült. Nemrég egy fergetes koncertet is adott, ahol Caramel volt a sztárvendég. 

A 35 éves Fonogram-díjas énekes nagyon büszke a fiatal lányra, hiszen egy külföldi sztár is felfigyelt a tehetségére, sőt, fel is dolgozta az egyik dalához készült videóját. 

Radics Gigi elindult a világhír felé?Forrás: Radics Gigi

"Az internetnek köszönhetően egy magyar énekesnek is minden esélye megvan arra, hogy befusson akár egyetlen pillanat alatt. Jacob Collier feldolgozta Gigi dalát, ez nagyon nagy dolog! Ez a srác is úgymond a „semmiből" jött, az internetre kezdte el feltöltögetni a zenéit, és most kapott az első lemezéért kettő darab Grammy-díjat" - mesélte lelkendezve Caramel.

"Amióta elkészült a videó, nagyon sok visszajelzést kaptam, főleg külföldről, hiszen zenei berkekben felfigyelnek arra, ha Jacob valakivel feldolgozást készít. Amerikából, Angliából, sőt még Indiából is kaptam üzenetet. Jacobbal kölcsönösen tiszteljük egymást, csodálatosnak tartom a páratlan hallását és azt, hogy szinte nincs olyan hangszer, amin ne tudna játszani" - vallotta be Gigi a Borsnak.

 

Caramel a negatív kritikát sem rejti véka alá
Caramel nagy tapasztalattal rendelkező előadó, ezért nem csoda, hogy sok esetben kikérik a véleményét. Akkor is, ha ez esetleg nem éppen kecsegtető a szóban forgó személy számára...Olvass tovább itt!