Caramel döbbenetes dolgot mondott Muri Enikőnek

Forrás: MTVA-Bálint Csaba -
Muri Enikő Molnár Ferenc Caramel A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lement A Dal idei harmadik válogatója, össze is állt a mezőny. Meg kell jegyeznünk, hogy ma este igazi dívák vonulnak fel a színpadon. Radics Gigi istennőként, Zséda pedig szexi démonként érkezett az élő adásba.

"12 éve várom, hogy újra visszatérhessek ehhez a stílushoz. Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen méltó helyen mutathattam be, és ez az első saját szerzeményem egyébként - mondta Tóth Gabi, aki komoly stílusváltáson ment keresztül, és aki szeretné, ha a zenéje alapján ítélnék meg.

Jöjjön @tothgabi #adal2017 #adalamitdudolsz #dunatv #mediaklikk

A Dal 2017 (@adalonline) által közzétett fénykép,

Caramel annak ellenére, hogy végül 8 pontot adott Muri Enikőnek, megjegyezte, nem alakult ki a kapcsolata a dallal, ráadásul

szerinte nem ő a legnagyobb húzónév ebben a műsorban.

@murieniko-ért szoríthattok most! #adal2017 #adalamitdudolsz #dunatv #mediaklikk

A Dal 2017 (@adalonline) által közzétett fénykép,

Ami már csak azért is érdekes, mert A Dalban számtalan olyan előadó lép fel, akit korábban még nem láthattunk, akik még most bontogatják a szárnyaikat, és akik épp azért jönnek a műsorba, hogy ismertséget szerezzenek. Muri Enikő azonban nem tartozik közéjük!

A zsűri és a nézők közösen végül Radics Gigit, Pápai Jocit, Tóth Gabiékat, a Zävodi-Berkes Olivér duót, illetve a The Couple-t juttatták tovább, a vigaszágas pedig a Soulwave lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.