Klapka György végrendeletéből sok vagyontárgy hiányzik

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György vagyon végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem írt új végrendeletet Klapka György, így egy évekkel ezelőtti dokumentummal folytatták le a hagyatéki tárgyalást. Ebből azonban -mint kiderült-, sok vagyontárgy hiányzik.

Klapka György végrendelete nagy felfordulást okozott, és meglepetéseket is tartogatott. Egy évekkel ezelőtt írt dokumentumot hagyott hátra, melyből sok minden kimaradt, de bőven tartogatott abszurd részleteket, úgy mint két fiának kitagadása. Ami azonban hiányzott belőle, az egy csomó vagyontárgy. A 2012-ben készült iratban nem szerepelt az ingatlan, ahova Klapka állattemetőt és krematóriumot csináltaott, valamint a dióültetvénye sem, amit viszont még életében feleségére íratott.

Klapka György sok dologról nem rendelkezett. Fotó: Nagy Attila [origo]

"Amennyiben létezik olyan vagyontárgy, ingóság vagy ingatlan, amelyről a végrendeletben nincs szó, azt egyenlő részben az örökösök kapják meg" - mondta a Blikknek dr. Kamarás Péter ügyvéd. Szerinte az is abszurd, hogy két fiát kitagadta.

Az apaság megtámadásának határideje van, az eljárást a gyermek születése után rövid időn belül el kell indítani,

Gyulán kezdett új életet Dombóvári Vanda, az RTL Klub egykori műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170410-gyulan-kezdett-uj-eletet-dombovari-vanda.htmlDombóvári Vanda három hónapja költözött vissza Budapestről Gyulára, a szülővárosába. Az egykori tévés visszautasíthatatlan állásajánlatot kapott, így új életet kezdett.TV + Sztárok--Curtis őszintén mesélt a házasságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-oszinten-meselt-a-hazassagarol-curtis.htmlCurtis és felesége igen viharos életet élnek, ezért nem csoda, ha az ember időnként elveszíti a fonalat. Egy televíziós interjúban mesélt arról, hogy most milyen a kapcsolatuk Csillával. TV + SztárokOrigoMariah Carey szakított fiatal szerelmével, Bryan Tanakávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-mariah-carey-szakitott-fiatal-szerelmevel.htmlMariah Carey a fiatal táncosával alkotott egy párt, mostanáig. Az énekesnő ugyanis dobta Bryan Tanakát méghozzá azért, mert a fiúcska féltékenykedett. TV + Sztárok--Palvin Barbi szexin táncol - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170410-palvin-barbi-dogosen-tancol.htmlPalvin Barbi AZ Egyik legsikeresebb magyar modell, és a legszexibb van nemcsak a kamerák Előtt, hanem Akkor is, amikor bulizik. Így vonaglik Barbi egy partyban. TV + SztárokOrigoDívák, akik rengeteg férfit elfogyasztottak: Jennifer Lopeztől Elizabeth Taylorighttp://www.life.hu/sztarok/20170410-divak-akiknek-sok-ferjuk-szeretojuk-volt.htmlHollywoodban rengeteg kapcsolat szövődik, de nem mindegyik gyengéd érzelmeken alapszik. Ahogy arról korábban írtunk, bőven voltak olyan férfiak, akik gazdag feleségük hátán akartak felkapaszkodni, most pedig azokat a hölgyeket gyűjtöttük össze, akik szeretőként vagy híres férjfogóként sokat profitáltak így vagy úgy a kapcsolataikból. Ha mást nem, egy drága, csillogó ékszert biztos kaptak. TV + Sztárok--Újabb arcpirító részlet Pumped Gabóék életéből (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170410-elkepeszto-dolgot-mondott-pumped-gabo-aginak.htmlPumped Gabo ismét meghökkentett mindenkit maga körül, ám ez nem is meglepő, hiszen a valóságshow hőse ehhez ért a legjobban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.