Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt. A producer azért küldött bérgyilkost az énekesre, mert Elton rájött, hogy a férfi valójában meleg!

Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt. A producer azért fogadott bérgyilkost, mert az énekes rájött, hogy ő valójában meleg. Ezt állítja legalábbis David Gest egykori testőre, Imad Handi. Elton John a pár 2002-es esküvője után húzta ki a gyufát a producernél, akkor ugyanis azt nyilatkozta, hogy "szívesen venne egy heteroszexuális férjet Lizának".

Liza Minnelli és néhai férje, David GestForrás: Getty Images/AFP/2002 Getty Images/Spencer Platt

A kijelentés annyira felidegesítette David Gestet, hogy fel is fogadott egy bérgyilkost 20 ezer fontért, ami átszámítva körülbelül 7,3 millió forint. Végül azért nem került sor a gyilkosságra, mert testőre lebeszélte a producert a tervéről az utolsó pillanatban. A kifizetett pénznek azonban csak egy részét kapta vissza a 2016-ban elhunyt producer, 4 millió forintot bukott a szörnyű terven. Holtan akarom látni" - ezt mondta David Gest a testőrének. Azt hiszem azért lett annyira mérges, mert Elton rájött, hogy valójában ki is ő" - mondta a The Sunnak a testőr, aki azt is elmesélte, David Gest hogyan került kapcsolatba bérgyilkosokkal. Abban az időben sok időt töltött bárokban, az egyik testőrnek pedig voltak ilyen összeköttetései. A gyilkosságot Imad Handi kezdte el szervezni, de bűntudata volt, ezért beszélte le végül az egészről David Gestet, aki 2007-ig volt Liza Minnelli férje.