Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement, a showman pedig már meg is találta az új szerelmét. Kata – bár voltak arról hírek, hogy van udvarlója – eddig nem beszélt arról, hogy keresne új férfit, de végre bevallotta, hogy már randizik.

Sarka Kata ugyan kijelentette, hogy nem beszél a magánéletéről, szerencsére nem tartja be olyan szigorúan ezt az ígéretét. A műsorvezető azóta nyilatkozik kevesebbet, mióta Hajdú Péterrel tönkrement a kapcsolatuk. Annak ellenére sem beszélt Kata a személyes dolgairól, hogy Hajdú nemcsak megtalálta új szerelmét, de már be is mutatta a nagy nyilvánosságnak.

Sarka Kata bevallotta, hogy újra randizikForrás: facebook.com/kata.sarka

Ugyan voltak arról híresztelések, hogy Kata mellett is van egy férfi, ezt a műsorvezető sosem ismerte el. Nemrég azonban annyit legalább bevallott, hogy újra randizik. Ezt állítja legalábbis a Hot! magazin. Újra meg kellett tanulnom randizni, visszarázódni ebbe a világba, ami nem kis izgalommal jár, mivelhogy kijöttem a gyakorlatból. Amit viszont még fontosnak tartok, hogy egy férfi a randin legyen udvarias, gondoskodjon az asztalfoglalásról, nyissa ki előttem az ajtót, mert hiszem, hogy a férfi-női szerepekre szükség van" – mondta Kata, méghozzá Kasza Tibi Pénzt vagy éveket! című hamarosan induló műsorának forgatásán.