Volt párja bántalmazta a Született szobalányok sztárját

Forrás: Getty Images -
TV2 sorozat erőszak született szobalányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 nagy sikerű új sorozatának, a Született szobalányoknak szereplője őszintén mesélt arról, hogy fiatalkorában volt párja bántalmazta.

A filmben egy szobalányt megformáló Ana Ortizzal a USA Today újságírója készített interjút, amiben a 46 éves színésznő meglepő őszinteséggel mesélt. Elárulta, hogy erőszakosabb filmbéli jelenetei saját borzasztó emlékeit idézik, ugyanis huszonévei elején az akkori párja erőszakosan viselkedett vele, többször bántalmazta is őt.

Ana Ortizzal huszonéves kora elején az akkori párja erőszakosan viselkedett Forrás: Getty Images

"Fiatal voltam, és nem mertem erről szólni senkinek, istenem, milyen hülye voltam" – kesergett a sztár.

A színésznő rengeteget tanult fiatalkori élményeiből, így sok idő elteltével már képes beszélni a megélt traumákról, és mindenkit arra buzdít, hogy merjenek segítséget kérni és elmenekülni, mert egy erőszakos kapcsolatban egyetlen percig sem szabad maradni.

"Mindig van kiút, ezt senki se feledje, és ha valaki efféle helyzetbe kerül, az egyáltalán nem szégyen, hanem olyasvalami, aminek azonnal véget kell vetni" – olvasható az interjú a Tele Novellában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.