Cápatámadás áldozata lett egy lány Ausztráliában

Forrás: Origo -
halál kislány Cápa 19 cápatámadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyugat-Ausztráliában élő 17 éves lány cápatámadás következtében életét vesztette, hiába szállították kórházba az esetet követően. 

A fiatal lány a vízben lubickolt a közkedvelt szörfparadicsomban, Esperance mellett, amikor a cápa megtámadta, az esetet pedig a parton tartózkodó családja is végignézte.

Cápatámadásba halt bele egy 17 éves tinilány Forrás: Origo

Az édesapa azonnal az életveszélyben lévő tini segítségére sietett, de már csak az összeroncsolt testet tudta partra segíteni. Azonnal mentőt hívtak, kórházba szállították a lányt, de már nem tudták megmenteni az életét.

Az utóbbi 12 hónapban ez már a harmadik ilyen eset, ezért a helyi hatóságok részletes vizsgálatot rendeltek el, 48 órára az egész partszakaszt lezárták – írta meg a BBC.

Harcolnak a szörfös életéért, akinek egy cápa leharapta a lábát

Az ausztrál szörföst kedden támadta meg egy cápa a nyugat-ausztráliai partoknál. A férfi az egyik lábát elvesztette a balesetben. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.