Berki Krisztián ál esküvőt tervez? - Videó!

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela TV2 Berki Krisztián (TV2) Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vészesen közeleg a nap, Berki Krisztián és Hódi Pamela esküvőjének dátuma. A showmant viszont nem hagyja nyugodni egy gondolat, hogy a nők megváltoznak a papír aláírása után. De neki már erre is van egy megoldása..

Barátjával vacsorázás közben azon tanakodott Berki Krisztián, hogyan tudná megúszni a nagy nappal járó hivatalos aláírást.

Berki Krisztián és Pamela oltár elé álltak?, Berki Krisztián, Hódi Pamela, esküvő Forrás: Tv2

Arra gondolt, hogy

ál anyakönyvvezető előtt írják alá az ál papírokat,

így 20 évvel később is lesz miről beszélni, hiszen természetesen Pamelát és a násznépet nem avatná be ebbe a kis játékba. A barát bár nem beszéli le a reality sztárt, részt mégsem akar venni ebben a csalásban. Vajon a nyár elején sor kerül a hivatalos esküvőre, vagy valóban egy színházi előadást láthatunk majd?

Hujber Ferenc és felesége veszekedése miatt rendőrt kellett hívnihttp://www.life.hu/sztarok/20170419-hujber-es-felesege-vitajaba-a-rendorsegnek-is-be-kellett-avatkoznia.htmlHujber Ferenc mostanában nem tökéletes alakítása miatt kerül a címlapokra. Néhány héttel ezelőtt fura istenképzetei miatt foglalkozott vele a sajtó, sokan őrültnek, volt, aki betegnek titulálta a sztárt. Ezúttal pedig egy családi viszály miatt kellett közbeavatkoznia a rendőrségnek... TV + SztárokOrigoPumped Gabo barátnője megmutatta melleit – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170418-pumped-gabo-baratnoje-melleket-villantott-video.htmlPumped Gabo barátnője nem mondható szégyenlősnek: adásban mutatta meg formás melleit. TV + SztárokOrigoNótár Mary megtörte a csendethttp://www.life.hu/sztarok/20170413-notar-mary-tiszta-vizet-ont-a-poharba.htmlNótár Mary ügye egyre súlyosabb információkat hoz felszínre: menedzsere állítja, hogy Mary leszbikus, és sosem volt terhes. A sztár tagadja a vádakat, sőt állítja, minden, amit mondott, igaz, még poligráfos vizsgálat alá is vetette magát, amelynek eredményét kizárólag a Life.hu riporterével osztotta meg. Exkluzív interjú az énekesnővel. TV + SztárokOrigoPintér Tibor kiborult a terhesség miatt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pinter-tibor-kiborult-a-terhesseg-miatt.htmlPintér Tibor kiborult, amikor kolléganői közölték vele a szuper hírt: mindketten terhesek. TV + SztárokOrigoHajdú Péter élőben tépte össze a róla szóló hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170407-hajdu-peter-osszetepte-a-rola-szolo-hireket.htmlIsmét újabb hír látott napvilágot: kiderült, hogy egy szexi barna nővel csalta meg Hajdú Sarka Katát. A műsorvezető tegnap egy bejegyzésben arról tájékoztatta követőit, hogy nem fog beleállni a sárdobálásba, ám a mai címlap kihozta a béketűrésből... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoAurelio szörnyű családi titkairól vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170403-aurelio-edesanyja-testi-szolgaltatasokat-nyujtott-ferfiaknak.htmlSzörnyű családi titkairól mesélt a Való Világ egykori győztese. Édesanyja elhagyta őket, és csak később, édesapjától tudta meg, miért... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.