George Michaelt évtizedekkel ezelőtt letartóztatták, ekkor derült ki róla, hogy meleg. Egy nyilvános WC-ből vezették el, mégpedig azért, mert kikezdett egy álruhás rendőrrel. A történetet az énekes volt szerelme mesélte el.

Csaknem két évtizeddel ezelőtt került hihetetlenül kínos szituációba a George Michael, aminek a vége az lett, hogy letartóztatták. Az énekes életének erről a kényelmetlen pillanatáról volt szerelme, Kenny Goss számolt be, megtörve 19 éves hallgatását. Elárulta, ő volt az, akit a fogdából felhívott George Michael.

George Michaelt letartóztatték egy nyilvános vécébenForrás: AFP/Justin Tallis

Amikor megtudta, hogy az énekes börtönben van, egyből azt hitte, ittas vezetés miatt tartóztatták le a zenészt, ám tévedett. Ittas vezetés miatt tartóztattak le, édes?" - kérdezte George-tól a telefonban, mire az közölte, hogy sajnos nem. Ha csak az lenne" - mondta az énekes, és ezután derültek ki az esemény részletei. George egy helyes fiút követett egy nyilvános mosdóba, remélve, hogy történhet köztük valami. Elmondása szerint nem ő kezdeményezett, hanem a fiatalabb fél, akiről nem sokkal később kiderült, hogy valójában egy álruhás rendőr. A helyzet rendkívül kellemetlen volt, hiszen bíróság elé állították az énekest, így kiderült, hogy a saját neméhez vonzódik. Végül 8 óra közmunkára és 800 dolláros bírságra ítélték - írja a Mirror.