Kiszivárgott, hogy Csisztu Zsuzsa műsorának forgatása botrányba fulladt. Állítólag Schobert Norbi nem tűrte a műsorvezető piszkálódását, ezért a fitneszguru otthagyta a vacsoraasztalt, de később visszatért. Csisztu Zsuzsa Facebook-oldalán nyilatkozott az esetről, azt írta, nem őt minősíti, hogy egy illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei.

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Csisztu Zsuzsa műsorának forgatása kis híján botrányba fulladt. Schobert Norbi és Dér Heni volt a műsorvezető vendége, de Zsuzsának a hírek szerint sikerült kivernie a biztosítékot Norbinál. A fitneszguru nem tűrte a műsorvezető állítólagos piszkálódását, és otthagyta a vacsoraasztalt, de később visszatért.

Csisztu Zsuzsa reagáltFotó: Polyák Attila/Origo

Zsuzsa a Facebook-oldalán egy hosszú posztban reagált a megjelent hírekre. Leszögezte, nincs Schobert Norbi-ügy, de azt írta, hogy a több mint félszáz vendége közül eddig egyetlen embert leszámítva mindenkinek sikerült őszintén nyilatkozni, és értékeit, valamint korlátait ismerve, ahhoz méltón viselkedni az egész stáb előtt. "NINCS Schobert ügy! Csak az keresi a feltűnést, aki szereti, ha csapkodnak körülötte a hullámok. Én nem ez vagyok. Büszke vagyok viszont arra, hogy a Csisztu24 című műsoromban, több mint félszáz hírességet, kitűnő és nagyszerű személyiséget láthattam vendégül az elmúlt közel egy év alatt

(...) Voltak közöttük megosztó személyiségek is, de Benkő Dánieltől elkezdve Berki Krisztiánon, vagy éppen Bárdosi Sanyin át mindegyikőjük tudta, hogy nem egy propaganda műsorba érkezik.

Schobert NorbiForrás: Zsigmond László/Life.hu

Azzal is tisztában voltak, hogy ilyen hosszú idő alatt sok, olykor kényes téma is szóba kerülhet. Bebizonyosodott, hogy

egyetlen embert leszámítva, MINDENKI KÉPES VOLT maximálisan őszinte megnyilatozásokra és pontosan tudta, hogy egy forgatáson van, ismerte a saját értékeit és esetleges korlátait és ehhez MÉLTÓAN viselkedett az egész stáb előtt. Műsorvezetőként és riporterként bármikor vállalom a kérdéseimet, több ezer óra élő adás alatt és után sem okozott soha gondot, hogy mit és milyen tónusban kérdezek, de a válaszokért, természetesen a riportalany a felelős. Az, hogy az illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei, nem engem minősít. Azt viszont nem kedvelem, ha bulvárlapoknak szivárogtat ki valaki, a valóságot hamis színben feltüntető részleteket egy forgatásról. Senkinek a kedvéért nem fogok egész napos reklámfilmet forgatni a saját műsoromban, a jövőben sem. Schobert Norbert kedvéért sem. De továbbra is vallom, hogy nem kell ahhoz egyet értenünk a riportalanynak és nekem, hogy kulturáltan véleményt cserélhessünk bármilyen témáról. Ehhez viszont alapfeltétel a kulturáltság és az egészséges önkontroll. (...) S akiknek a legnagyobb köszönettel tartozom, az a Csábi Zsolt főszerkesztő vezette stábom, mert kizárólag az ő profizmusuknak volt köszönhető - az én önuralmam mellett -, hogy végül befejeztük ezt a forgatási napot" - írta Zsuzsa a Facebook-oldalára.