Csisztu Zsuzsa Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszivárgott, hogy Csisztu Zsuzsa műsorának forgatása botrányba fulladt. Állítólag Schobert Norbi nem tűrte a műsorvezető piszkálódását, ezért a fitneszguru otthagyta a vacsoraasztalt, de később visszatért. Csisztu Zsuzsa Facebook-oldalán nyilatkozott az esetről, azt írta, nem őt minősíti, hogy egy illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei.

Ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, Csisztu Zsuzsa műsorának forgatása kis híján botrányba fulladt. Schobert Norbi és Dér Heni volt a műsorvezető vendége, de Zsuzsának a hírek szerint sikerült kivernie a biztosítékot Norbinál. A fitneszguru nem tűrte a műsorvezető állítólagos piszkálódását, és otthagyta a vacsoraasztalt, de később visszatért.

Csisztu Zsuzsa reagált Fotó: Polyák Attila/Origo

Zsuzsa a Facebook-oldalán egy hosszú posztban reagált a megjelent hírekre. Leszögezte, nincs Schobert Norbi-ügy, de azt írta, hogy a több mint félszáz vendége közül eddig egyetlen embert leszámítva mindenkinek sikerült őszintén nyilatkozni, és értékeit, valamint korlátait ismerve, ahhoz méltón viselkedni az egész stáb előtt.

több mint félszáz hírességet, kitűnő és nagyszerű személyiséget láthattam vendégül az elmúlt közel egy év alatt

(...) Voltak közöttük megosztó személyiségek is, de Benkő Dánieltől elkezdve Berki Krisztiánon, vagy éppen Bárdosi Sanyin át mindegyikőjük tudta, hogy nem egy propaganda műsorba érkezik.

Schobert Norbi Forrás: Zsigmond László/Life.hu

Azzal is tisztában voltak, hogy ilyen hosszú idő alatt sok, olykor kényes téma is szóba kerülhet. Bebizonyosodott, hogy

Senkinek a kedvéért nem fogok egész napos reklámfilmet forgatni a saját műsoromban, a jövőben sem. Schobert Norbert kedvéért sem.

Sztárok, akiket kitiltottak Kínából: Brad Pittől Harrison Fordighttp://www.life.hu/sztarok/20170601-ok-azok-a-sztarok-akiket-kitiltottak-kinabol.htmlNoha Kína már nyit az amerikai filmek felé, vannak olyan színészek, akiket ettől függetlenül egyáltalán nem látnak szívesen az országukban. Annyira, hogy hivatalosan is kitiltották őket, vagy azért, mert a kormány ellen szólaltak fel, vagy azért, mert tiszteletlenek voltak a kultúrával szemben. Íme, azok a sztárok, akik nem tehetik be a lábukat Kínába. TV + SztárokAFPLagzi Lajcsi mentális állapota nincs rendben az elmeorvosi jelentés szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20170602-az-elmeorvosi-jelentes-szerint-lagzi-lajcsi-mentalis-allapota-nincs-rendben.htmlLagzi Lajcsi és ügyvédje felháborodott, miután elolvasták a 10 ezer oldalas vizsgálati anyagot. Főként a zenészről készült elmeorvosi jelentés akasztotta ki őket, miszerint Lajcsi mentálisan instabil. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko veszi át Kálmán Olga helyét http://www.life.hu/sztarok/20170602-vujity-tvrtko-lesz-az-egyenes-beszed-musorvezetoje.htmlMost kiderült, hogy mely csatornán láthatjuk újra Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós riporterét, Vujity Tvrtkot. TV + Sztárok--Eljegyezték Oszter Alexandráthttp://www.life.hu/sztarok/20170602-oszter-alexandrat-eljegyeztek.htmlOszter Alexandra és párja, Tamás nagy lépésre szánták el magukat: hamarosan összeházasodnak.TV + Sztárok--A következő évadban sem láthatjuk Kulka Jánosthttp://www.life.hu/sztarok/20170601-tovabbra-is-rehabilitacion-lesz-kulka-janos.htmlEgyre több ellentmondásos hír kapott szárnyra Kulka János állapotával és visszatérésével kapcsolatban, de most tiszta vizet öntöttek a pohárba. TV + SztárokOrigoTiger Woods nem tud egyenesen menni - Letartóztatták: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170601-bodult-allapota-miatt-tartoztattak-le-tiger-woods-sportolot.htmlTiger Woods egyik "legkiválóbb videója" került napvilágra: a sztár egy közúti ellenőrzés rostáján akadt fent, a viselkedése pedig több, mint megdöbbentő. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.